GamzeAlinKoldas Bebeğim emmeyi aşırı seviyor ama emzik tutmuyor sürekli memede kalmak istiyor avent bibs en bilinen emzikleri aldım denedim tutmuyor önereceğiniz emzik var mı?
Mervan-21 GamzeAlinKoldas benımde ılk gunler tutmuyordu ben bı sure aç bıraktm ve tutmaya başladı ıstersenız sızde deneyın
Serpiltoprak21 GamzeAlinKoldas vala aventn üç emziği bibs iki emziği chicco bir emziği var haytta emmeddi atıyor hemen bir yerden on tlye aldıkk nasıl seviyor anlatamam iki aydır onu kullanıyo bugün gidip aynından bir tane daha aldım aynı yerden nasıl sevdi bunuda oh be dedim babytime
Belisinwonderland GamzeAlinKoldas Philips, bibs tutmadı. 20 günlükken 1-2 saat wee baby damaklı tuttu. Sonra öğürdü. Şimdi 6 aylık. Geçenlerde tekrar deneyeyim dedim. emzirdikten sonra dalması için wee baby veriyorum artık tutuyor :)
GamzeAlinKoldas Mervan-21 ilk zamanlar tuttu şimdi farklı farklı emzik veriyorum öğürüp bırakıyor tutmuyor. Aç kalıp verince de bir iki çekiyor süt gelmeyince yaygarayı basıyor😅 bebekler inanılmaz akıllı ya
Serpiltoprak21 GamzeAlinKoldas rica ederüm canım herhalde ağzının tam şeklini aldığı içün seviyor öbürküleri denedüm emdim ağızdan düşcek gübi sert hepbirşey ama bundan emince ben bile emebiliyorum
GamzeAlinKoldas Serpiltoprak21 aa ben hiç denemedim 😅 ama bizim tutamadığımızı minik yavrular nasıl tutsun çok mantıklı
Serpiltoprak21 GamzeAlinKoldas evet deneyin 😀😀bin liralık emzik aldım çoçuğuma kullanmadı e artık bir deneyeyim dedim hatta kaynatmadan önce bugün aldığımı ilk eşime dedim dur deniyim aynıysa kaynatayım emdim aynı dedim kaynattım verdim şap şup emdi
Serpiltoprak21 GamzeAlinKoldas benim bebişim şuan itübari ile tam üç aylık birinci ayın sonunda emzik verdim ben hayat kurtardı çünkü sürekli emmek istiyor aranıyor