Serrasra [silindi] molfixde beden sıkıntısı var. Diğer bezlerde kaç kullanıyosanız molfixte 1 no fazlasını alın. Sizinki küçük geliyordur ondan
[silindi] AyseDuruu koku yapıyor dıye duydum ama hıc kullanmadım care olanını ne farkı var acaba dıgerınden
nazliii [silindi] yan bantaları aktif bebekte kısa, carede uzun daha iyi bantlanıyo. aktif bebek sert care yumusak care daha iyi emiyo ve içi kremli gbi fark bu ama ikiside kokuyo 🤔
TugceArslan Zeynep654 Doğduğundan beri prima premium care kullanıyoruz. Çok iyi bence. Sleepy denedik yerli üretim, ülkenize katkı olsun diye ancak çok sert geldi.
Kbraldmr69 Zeynep654 bence her bez her bebekte farklı durumlar yaratıyor. İlk doğduğu zaman prima Kullandım pahalı olduğu için değiştirdim sonrasında 4 tane bez değiştirdim ama hiç birinden memnun kalmadım o yüzden tekrar primiyse geçtik ben tavsiye ediyorum. Bir paket yeni doğan alıp deneyerek gözlemleyebilrisiniz sizde 🥰
nazliii Aktif bebek tasırıyodu ve acaip sanki benzin gibi kokuyodu çişinden sandık ama baktık ki bezdenmiş, premıum careye basladım sanki aktf bebekle aynı marka değil cok gzel içi dokusu ve emişi cok iyi sabaha kdar alt değiştemyorum uyanıyo diye daha hıc sızdrmadı, ama son aldığım premıum care dede koku var anlamış değilim ☹️
Zeynep654 [silindi] nazliii anlamadım şimdi memnun kaldığım yani ilk kullandığın bezde premium primaydı çok memnundun.ama son aldığın pakette mi sorun var yoksa aynı markanın farklı serisini kullandığın için mi?🌸
Annebihatun Zeynep654 ilk molfix sonra sleepyyyy ve en son primada karar kıldık. Çokta memnunun diğer bezler hemen şişiyordu ve kaçırıyordu altına sleepy kaka yapınca popoya yapışmaya başlamıştı ve gün içinde hemen şiştiği için çok değiştiriyordum. 3-4 numaraları prima aktif bebek kullanıyoruz çokta memnunum. Bazen kampanyada uyguna bile buluyorsunsj diğer bezlerden :)
Serrasra Zeynep654 hem içeriği temiz değil kimyasal içeriyor hem yahudi malı hem de pahalı. O kadar bez markası varken hemde neden o? Üstelik türk malı onca marka var. Sleepy ve molfix kullanıyorum ve çok memnunum içeriği temiz bebeğim için endişelenmiyorum da. Bence kararınızı tekrar gözden geçirin.
BMA Zeynep654 oglum molfix ve can bebe yuzunden fena pisik oldu oyle böyle degil bende hemen primaya geçtim hamdolsun poposu geçti prima sayesinde sızdırma yapiyo ama oglum cok gazlı cok haraket ettiriyo ayaklarini oyuzden bezi kayıyor farkindayim haraket edince cok huysuzlaninca sızdırma yapıyor
[silindi] Serrasra yok aslında molfıkste 3 kullanırken prıma da 2 kullanıyorum sızıntı yapıyodu sureklı ust degsıtırmek zorunda kalıyodum suan sukur yok prıma ya devam
Neslisahh Zeynep654 Doğduğundan beri premium care kullandım hiç şikayetim yoktu fakat şuan 5 numara kullanıyorum 3-4 pakettir hep aynı sorunla karşılaşıyorum poposunda pamuk bırakmaya başladı 🤔 Başka başına gelen varmı bilmiyorum seriyle ilgili bi sıkıntı sanırım hep aynı marketten alıyorum bezini paketim bitince farklı bi marketten alıcam aynı sorun devam edecek mi bakalım 🤨
Nazhayat Doğduğu günden beri prima kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım ama ilk zamanlar pişik olmadığı halde devamlı altını sildikten sonra sudocrem kullandım iki üründen çok memnun kaldım.
Kuzunun_Annesi Zeynep654 valla buyuk oglumda da ilk aylari kullandim. Sonra baktim adi var ama pekte adina layik degil normal bi magzanin bezini kullanmaya basladim ( Almanya DM den Babylove ) cok iyi yorumlar duymustum cunku gercekten o fiyata cok iyi bezleri. Simdi oglumda bi paket prima bi paket babylove denedim yine babylovedan memnun kaldim ama esim hep gidiyo prima aliyo pahali diye o iyi diye yer etmis adamda. Ben cok memnun degilim. Bilmiyorum baska annelerde de oluyomu boyle cisi atletine siziyo ve cok cis kokuyo??
Mervea Zeynep654 doğduğu gündendir prima kullanıyorum bi kaç kere farklı beze geçmek istedim olmadı pişik oldu bezleri beğenmedim 13 aylık oldu oğlum
Arzu Sleepy, molfix, minies, prima. 4 ünü de denemek zorunda kaldım😅. Hepsinden de memnun kaldım pişik de sızdırma da yapmadılar ama Prima da lastik izi çok çıkıyodu ve parfümlü kokusu beni rahatsız etmişti
rintintin 6 ay 10 gündür kullanıyoruz ne pişik ne sızdırma var 🤞 üstelik çoğu zaman geceleri 12-13 saat değiştirmiyorum reklam gibi olacak ama yine de kupkuru 😂
dlekturann Zeynep654 ilk doğdumdan beri prima kullanıyorum asla başka beze değişmem ilk premium care kullandm 8. Aya kadar 1 aydırda aktif bebeği kullanıyorum çok bez denedim ama primadan başkası berbat geliyo bana
blzylcnsy Zeynep654 canım biz sleppy le başladık 4 aylık hala onu kullanıyoruz. tasma sızdırma pişik olmadı ben cok memnunum hemde doğal içim rahat. içinde ki petrol ve türevlerinden dolayı prima tercih etmedim ben.