premses_annesi [bilinmeyen] bizde aldik civilden 50 tl indirim vardi patikli olandan tercih ettim cunku gece uyurken bebegime corap giydirmiyorum ve her sabah uyandiginda ustu aciyor daha iyi olur diye dusundum
NaimeYilmaz AryaLina Hangisini aldınız bebegınız kaç aylık siz kaç aldınız ? Ben de ondan alıcam da ay konusu kafamı karıstırıyor kışa daha cok var ama sımdıden sogudu havalar
AryaLina NaimeYilmaz 6 aylık ama nisan doğumlu 1 yaş alırım galiba çünkü nisana kadar giyer daha karar veremedim dışı tavşanlı olan hoşuma gitti ☺️
Gurbettebianne [bilinmeyen] uyku tulumu ayağı patiksiz aldım ( çünki başka bulamadım binevi mecburi ) ama iyiki onu almışım çok iyi çünki ve kullanıyorum . Kozmonot ise ayagı ve eli çıkanlar var ondan aldan canım ve ikisinden de memnunun .
Betlll [bilinmeyen] kidsclup diye bi site var cnm orda indirime girmiş 59.90 198 den düşmüş takip çıkarılabilir eldivem patikli
gyns [bilinmeyen] Hocam uyku için woolnat düşünüyorum.. Arkadaşım tavsiye etti.. Merinos yünden üretildiği için; terletme yapmıyor, 4 mevsim kullanılıyormuş.. Direk bu uyku tutlunu incelediğim için Normal piyasayı çok bilmiyorum.. O nedenl diğerlerine göre pahalamı değil mi yorum yapmıyorum🙈 2. el bulunur mu ne olur bilmiyorum🤷🏻♀️.. Umarım gönlünüze göre bulursunuz🌸..
Ozustaseyma https://www.e-bebek.com/hellobaby-firfirli-bebek-kozmonot-p-17khelkkzm7011pem/ bu uygun baya
gyns [bilinmeyen] Yeni fark ettm siz kozmonot demissiniz,🙈.. Ben tulumu görünce oraya odaklanıp uyku tulumu sandım😬.. Banada marka önerisi lazım☺️..
Ahmedinannesi [bilinmeyen] el ve ayakları patikli aldım canım ellerinin patikli olması güzelde ayakları zor oluyor patikle.Sürekli ayaklarını hareket ettirdiği için patik yerinden çıkabiliyor ayakları ve biraz bile uzayınca rahatsız oluyorlar o yüzden kesinlikle patiksiz al kullanımı daha rahat.🤗