123ali deniz-95 bende çektiğini düşünüyorum bu yüzden sevmediğim halde bi yakınımın ismimi vermek istemem
Mariposa 123ali hz Meryem’in annesinin ismini verdim büyük kızıma Hanne.. Allah icin vakfeden manası var insaAllah oyle olur
_Evlatcennetkokusu_ Buyuk oğlumun ismi muhammed ali saygılı efendi bir çocuk kızımın adı gökçe gül dediğim dedik kimse onu kandıramıyor küçük oğlumun ismi toprak yusuf sadece yusuf olsaydı çok daha sakin olurdu sanki toprak bozuyor işi
Deletedmom484545 123ali isimler gerçekten etkiliyor benım oğlumun adı Ayaz baya esiyo yani yaramaz diğer oğlumun adı ege veli sorumlu kişi demek oda agır baslı bi çocuk
Deletedmom484545 Mariposa benim adım çok saçma ya buse . Öpücük demek ne bu şimdi 😂 karakterimin kaderim üzerinde etkisi varsa iğrenç bir karaktere sahibim 😂😂😂😂
Mariposa Deletedmom484545 eheh 🥰 Estağfirullah ama isim ilmi diye birsey var ya. Peygamber efendimiz as ‘da isimleri değiştirirmiş, suan da mesela cevremde duyuyorum çocuğunun ismini değiştirenler oluyor kimisi inanıyor buna kimisi inanmıyor 🤷♀️
Deletedmom484545 Mariposa bende değiştiriyorum oğlumun ismini basına dedesininkini yazdırmıstık onu sildiriyorum yani öyle diyim
Mariposa Deletedmom484545 mantikli.. bak mesela bi yerde okudum. “Örneğin ismi Sarp olan birini düşünün, ne kadar uçurum ve zor bir kişilik tohumunun zamanla daha da derinleşeceğini anlayabilirsiniz. O kişiye Sarp diye diye o daha da sarplaşacak.” Yazıyor. 🤷♀️