Busramrcn Yeni başlayan anneler nasıl başladık? Sırasıyla hangi sebze meyvelerden verdik ? Ve yoğurt verdik mi?
Egeberk Busramrcn ben başladım ilk yoğurt üç gün sonra patates,havuç,kabak şimdi avakado vericem sonra bunlardan çorba yapicam
_tugce1608_ 11 gun oldu biz başlayalı. İlk yoğurtla başladım. Havuç bal kabağı patates brokoli şeklinde devam ettim canim. Sebzeler bitti artık meyvelere geciyoruz.
Busramrcn _tugce1608_ ya peki nasıl yaptınız? Yani mesela havuç İle başladınız 3 gün verdiniz sonra 4. Gün nasıl ve hangi öğünde verdiniz ? ve hep tek besin mi verdiniz
yazinannesi21 Biz sebzelerle başladık. 3 gün kuralıyla ilerliyoruz Balkabağı, kabak, havuç, tatlı patates, avokado verdim şimdiye kdar
Busramrcn yazinannesi21 yoğurt vermeyi düşünüyor musunuz peki ? Bir de çatalla ezip mi veriyorsunuz ?
yazinannesi21 Busramrcn Yoğurt bu ay vermeyi düşünmüyorum, önce sebze meyve tadımlarıyla devam edicem. yoykonun buharlı pişiricisini kullanıyorum, haşlayıp rondodan geçiriyorum
Egeberk Busramrcn vericem ama çorbadan sonra yani artık alerjisi olmadığını anladım ya gun içinde meyveye başlarim akşam da yemekte bizimle birlikte çorbasını yer