Aras_efe_annesi Kızlar 4 ay oldu doğum yaptım en son 14 ocakta adet oldum bu ay olmadım daha da olmadım test yaptım çıkmadı kan tahlili yaptım çıkmadı neden adet olamadım psikolojik oalrak çok rahatsızım yardım edin
Aras_efe_annesi Ekim19 doğumdan sonra 2 defa adet oldum ama karnım da çok şiş zaten doğum kilolarını da veremedim o konuda neler yapmam lazım bebeğimde gogsumu reddediyor adetim gecikti günden beri
Aras_efe_annesi HLmom kafayı yiyecem ya artık doktor bişey yok diyor ama kendi kendime sıkıntıya giriyorum
HLmom Aras_efe_annesi 4 5 ayda meme reddi sıkıntısı maalesef yaşanıyor pes etmeyin sevicegi pozisyon deneyip emzirin konuşun bebeğinizle deneyin zorlamayın az ara verip tekrar deneyin
Aras_efe_annesi HLmom mama alıyor göğsü almıyor ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık psikolojim tamamen sıfır oldu
Aras_efe_annesi HLmom onu da düşündüm ama meyve haricinde birşey yiyemiyorum ki meyveyi her gün yiyorum
Aras_efe_annesi HLmom normal her zamanki gibi ya birde ilk bebeğim çok endişe ediyorum yanlış anlama da mukus ne inan onu nile bilmiyorum