esrefiMahlukatAnasi elifannem inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin, Allah göz aydınlığı kılsın evladınızı. Ben yaşamadım bu süreci ama Allah böyle takdir ettiğine göre kolaylığını da verir. İnşallah iyi ki gelmiş bebeğim dersiniz ilerde. ❤️
Cutes elifannem büyük bebeğim akıllı çok şükür kendi kendine vakit geçirebiliyor ama küçük olan inanılmaz kucakçı, şöyle yatıp da zaman geçiremiyor. 1 ay önceye kadar çok kötüydüm açıkçası çok zorlandım şimdi yeni yeni düzen oturmaya başlıyor galiba
Familyboy Caglamarail bu gidişle sizin zamana gelince hâlâ aynı dusuncede olurum bence uykusuzluk şu 2 sene içinde beni bitirdi hicbirsey değil bu uyku meselesi yüzünden ne kadar ertelesem kâr diye düşünüyorum
Nesrincente elifannem aramıza hosgeldın 🥰😊 hanılelıgımı oğrendiğimde oğlum 10 aylıktı suan 3bucuk aylık hamıleyim bnde Allah yardımcımız olsun sımdıden 🥰😊😊
Tess07 elifannem hareketleyse keşke biraz bekleseydnz smdi onunda tam ilgi zamani zorlanblrsnz illa ki ama allah büyük yardm eder :)
Mabelle elifannem dün akşam öğrendim bende hamileyim korunuyorduk birde. kızım 22 aylık hiç istemiyordum hala emiyor ve çok zor bi çocuk doğduğundan beri daha kendime gelemedim hala şoktayım 🙁
elifannem Mabelle iyi düşünün iyi şeyler olsun en azından çocuğunuz derdini anlatabiliyordur 🤩 Ben inanıyorum güzel olacak her şey 🌸