Zeynepyaren Lütfen bana uygulayıp işe yarayan yöntemlerinizi söylermisiniz ne yapıyorsam veremiyorum metabolizmam çok yavaşmış 😥
Emir123ali Zeynepyaren benimde yavaş ama ben 83 kilodan 52 kiloya sadece bebeğim yaşına girmeden verdim yürüyüş yaparak günde iki öğün yiyordum hafta içi bebeğimi eşime bırakırdım akşamları yürüyüş yapardım geç saate kaldığım zaman sokağın başından diğer başına gidip gelip yürüyüş yaptım hafta sonları eşimle çoçuklarımla çıkarak verdim yürüyüş olmadan olmuyor
kaganege Zeynepyaren Aralıklı oruç düzenli uygulayıp kilo veremeyen kimseyi tanımıyorum. Bol su içmekte kilo veriminde yardımcıdır. Abur cuburdan uzak durun. En kısa zamanda kilo verirsiniz
Melikesahinler Zeynepyaren diyetisyen yardımı alın eger cok zor veriyorsanız bende önümüzde ki ay gideceğim😟
Narenur Zeynepyaren Instagram da pelinin çayı diye birşey var. Kullandım bence etkili kilo verdiriyo. Bı bakın isterseniz. Hamile kaldığım kilonun da altındayım şuanda.
DerinTuana Mate çayı için.İçine limon sıkın. Sekiz bardak su 4 limon dilimleyin kaynar suta atın 7 dakıka kaynasın 3 kasıga denk gelecek sekılde taze zencefil atın 5 dakıkada beraber kaynasınlar. Sınra altını kapatıp biberiye atın üc yemek kasıgı sabah uyanınca için kahvaltıyı mınumuö bir saat sonra yapın Gecede yatmadan once için içine elma sirkeside ekleyin
DerinTuana Bu benim diyetisyenimin bana verdigi bir kür ben üc haftada beş kılo falan verdim.Tabı bunun yanında yaptıgım ekstrem seylerde oldu.Porsiyon kücültün,ekmek bir iki dilim tam bugday yiyin.3 lt su için ve haftanın en az üc günü leslıe yapın
Turuncuanne kaganege ya ben aralıklı oruca başlayalı nerdeyse bi buçuk ay oluyo ama sadece 3 kilo verdim. Bana mı az geliyo 3 kilo yoksa normali mi bu. Hamile kaldığım kiloya ulaşmama da 3 kilo kaldı ama bi türlü memnun olamıyorum görüntümden
kaganege Turuncuanne 3 kilo az bir kilo gibi kulağa gelsede az demek değildir. Eger aralıklı oruçta protein yüksek miktarda alıp basit şeker ve basit karbonhidrat tüketmezsek verilrn 3 kilo yağdan olur. Aslında ne kadar kilo verdiğimiz değil ne kadarını yağdan verdiğimiz önemlidir🌸