Nurdanesila Merhabalar yarın bebeğimin 5.ayi bitecek her ay fotoğraf çekiyordum ama bu ay konsept bulamadm fikir verebilir misiniz acaba
birtutamsac Nurdanesila 5. ayında kızımın kremlerini etrafına saçmıştım eline de bi krem verdim. Başına ve vücuduna duştan çıkmış gibi havlu sardım kolları bacakları açık kalacak şekildeydi salatalıkları dilimledim 5 yazmıştım 😌 gözlerine de birer tane salatalık koymuştum 🙈
Deletedmom00881 Nurdanesila mandalina portakal olabilir, veya banyo malzemesi ile, şampuan, sabun bebiş havluya sarılı felan
fgnrcp2704 Nurdanesila oğlum 7 aylık sadece iki kere konsept yaptim 😂 diğerlerinde güzelce giydirip şal ile ayını yazdım sadece hiç aklıma konsept gelmez 😂
Deletedmom5455451 Konsept yapmadım hiç kıyafet ne denk gelirse oyuncak arabalar kullandım ıslak mendil paketleri küçük sabunlar yapraklar la yapmıştm legolar yazı tahtası
Mavis34 Nurdanesila benimki 4 aylık meyvelerle rakam yapıyorum sadece son ayda bebek ayakkabılarından yapmistim
minikyavrumm Nurdanesila ben her ay yapıyorum 8 aylık olcaz 8 martta sizi etiketleyim ordan bakın resimlere isterseniz bi postta paylasmistim
Saziyersin Nurdanesila babasın kemeri ile 5 sayısı yaptım ve kendi kremlerini babasının kol saatini koyup o şekilde yapabilirsiniz eger bebeğiniz kız ise kendi şalınız ile bes yapıp bebeğinizin süs eşyaları ile konsept yapabilirsiniz