Nazz_ Kızlar bebek arabası tavsiyesi istiyorum sizden arabamızın bagajı küçük kolay katlanabilen ve ağırlığı hafif bir araba istiyorum.Kullanıp memnun kalan varsa söylerse sevinirim.Var sa fotoğraf da çok güzel olur 😊
Snowglobe Nazz_ kabin boy alın derim. Biz travel sistem aldık çok pişmanım. Çok ağır oluyor. Ve yer kaplıyor. Hele binanınızda asansör yoksa kesinlikle bakmayın derim tek başına dışarı çıkmak zulüm. Ama kabin boylar sanırım 6 aydan sonra kullanılıyor.
Medusafer Nazz_ bende kraft lima ve pierre cardin capsule var ikisi de iyi ama krafti daha çok seviyorum travel ana hafif kabin boylar evet biraz daha küçük ama kesinlikle sürüş olarak kraft daha rahat üstelik ağırlık olarak çok bir farkları yok
asiltonunmommysi Nazz_ ben travel aldım hiç pişman değilim tek başına çok rahat ediyorum. Katlanması vs de kolay arabamız golf 7 bagajı çok küçük tamamını kaplıyor sadece o sıkıntı ama uzun yol vs yapmadığımız için sıkıntı olmuyor. Geçen sene 1700e almıştım https://www.hepsiburada.com/yoyko-city-seyahat-sistem-bebek-arabasi-3-n-1-gri-silver-p-HBV00000LSVEQ?url_src=and-product-detail