Merve_kozz Tgbaeymn hiç gerek yok önce sakin ol bi saat öncesine kadar oğlumun ateşi 38.8 idi hemen soğuk su yapıp bezleri yıkayıp dirseklerine diz kapaklarına koydum önce böyle birşey dene endişelenilecek durum yok canım
koncuy69 Tgbaeymn önce ates düşürücü içir sonra diz kapakların başına ıslak mendil koy. Buna rağmen düşmezse gidersiniz hastaneye. Geçen benum bebegim de öyle oldu bunları yaptım düştü gerek kalmadı hstneye..
Ferihaemir2019 Bence götür benim bebeğim de öyle olmustu ateşini düşürememiştim götürdüm enfeksiyon kaptığını söylediler antibiyotik kullanmak zorunda kaldık
Ferihaemir2019 Tgbaeymn çok geçmiş olsun inşallah düşer ateş beni de mahvediyor gerçekten panik yapıyo insan
koncuy69 Tgbaeymn Anne yüreği co k geçmiş olsun inşallah ciddi bi şeyi yoktur. Ateş-i olsa bile evdeki müdahale önemlidir. Doktora gidene kadar havalede geçirebilir. Tabi Allah korusun..
Hy40 38 geçerse ateştir.o zamanda panik olmayın ılık duş aldırın.bez koyun.yada şurup verin.bende başında bekliyorum ateşi var 37.3 37.6 olarak değişio şimdilik soydum bez koyuyorum.aşıdan kaynaklı bizimki