deniz-95 Anneler Selam, Benim gözüm kahverengi. Eşimin gözü de ela. Kızım 3 buçuk aylık ve gözleri mavi. Bu saatten sonra gözleri döner mi?
Aklimdasin deniz-95 ohoo o kadar cok değişiyor ki 😁 renk cümbüşü olduk biz halen net değil. Ama bazısıda net oluyor büyük oglan maviydi mavi kaldi digeri muamma 8,5 aylıktan selam olsun👋😁
MeteNaz deniz-95 arkadaşımın oğlunun gözleri 1 yaşından sonra döndü biz şok geçirdik 😂 önemli olan sağlıklı olmaları.
Haticedgn deniz-95 hhHahhajajhja benim de gözüm ela eşimin kahverengi hep evet ela olur cevabını bekliyorum duymayınca aynı sizin gibi tepkiiiiii veriyorum 🤣🤣🤣
deniz-95 Ssssraa yok tabii ki önemli değil. O her haliyle güzel ❤️ Sadece ben kendim renkli gözlü olmak çok isterdim. Onda görünce hoşuma gidiyor 😂😂😂
Gulumseyememdedim deniz-95 önemli bi bakın diyince gerçekten önemli sandım sorry🤭🥲 daha küçük değişebilir muhtemelen ama ailede varsa geçmiş de olabilir annem kahverengi babam ela gözlü kardeşim masmavi gözlü 👀 sağlıklı olsun yeter kii🌸
deniz-95 Gulumseyememdedim diğer türlü kimse gelmiyor😂😂😂😂 babannem masmavi gözlü. Ordan buraya da gen geçimi kaç ihtimal bilemiyorum 😂😂 neyse maviş kelimesini unutayım barii😂😂
Aysegulkrsd deniz-95 vala benım Göz kahverengi eşimin yeşil ama oglum 3. Bucuk aylık mavi su an ama döner mi bende bilmiyorum acıkcası zaman ne gösterecek bilemem boswer ne renk olursa olsun gözü görsünde o yeter😃
deniz-95 Aysegulkrsd hahahaha olaya evrimsel bakmanı sevdim. Ya tabiii sağlıklı olsunlar yeter. Sadece 3 buçuk ayda bu kadar maviyken dönen var mı onu merak ettim 😍
Lay deniz-95 benim kahverengi, eşimin ela, kızımın gözleri mavi. Başlarda döner sandık 5. Aydayken göz dr kontrolü vardı, dr gözleri dönmez artık dedi ona bile inanmadık şu an 1 yaşında gözleri gökyüzü kadar mavi 😁
memonunannesi deniz-95 dönebilir. Eğer göz maviyse ya aynı kalır ya da kahverengiye döner. Gri gözler yeşil ve ela oluyor. 1 yaşında dahi göz rengi değişen oluyor. ☺️