gizemoykulina Merhaba arkadaşlar , kızım 2 yaşını geçti ama aşırı yaramaz herşeyi ağlayarak istiyor , çok çabuk sinirleniyor ve sinirlenince ısırmaya ve saldırmaya başlıyor , bu durumu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor
Omerim07_01 gizemoykulina merhaba cnm bneim oglanda 25 aylık oldu aynı durumdayz hiç yerinde durmaz çok hiperaktif yoruluyorum artk yapma dur demekden
Ebrararin gizemoykulina kızım daha 16 aylık dediklerinin hepsi bende var tükendim 31 haftalikta hamileyim çok yoruldum yemek yapamıyorum gelip arkadan ısırıyor defalarca sinir sistemim çökmüş durumda diceklwrim bu kadar
dostumdostum gizemoykulina oğlum 20 aylık ısırıyor bu aralar beni ısırdı bugun çok fenaydı :( birde vurma falan var of çok zor
Gudu_m gizemoykulina saldırma yok ama garip huylar edindi. Çeşit çeşit bardaktan su istiyor kadeh de su içmek nedir
Omerim07_01 gizemoykulina aynen öle heyecanla 3 yaşı bekliyorum az da olsa kendini ifade eder anlalr az çok umuT fakirin ekmeği 😄
gizemoykulina Omerim07_01 her istediğini ağlayarak yaptırması çok kötü bir durum bir an önce 3 yaşa geçelim ve düzelelim inşallah
gizemoykulina Veratuba inşallah çabuk geçer şu dönem ya bende sanıyordum benim ki böyle herhalde diye
Ebrararin gizemoykulina Amin ALLAH razı olsun çok zor ama.esim hep şey diyor cennet size verilmiş bize neden verilmemiş bak işte ama.benim.takatim.kalmadi 😀