linamommmmm Bn ercp den sonra dikkat etmediğim için atak geçirdim yine 5 gün yattım iltihap olmuştu safram o yüzden ameliyat edemeyiz hemen dediler 2 3 ay atak gecirmezsen safran kendini toplarda ameliyat olursun dediler bnde saframi hiç çalıştırmicak şekilde beslendim yağı komple çıkardım hayatımdan yumurtayı da tabi sadece yağsız yayla çorbası ve haşlama ile beslendim kabak patates haşlayıp yedim 3 ay yağsız diyet peyniri yedim haşlanmış makarna yedim çok dikkat ettim sonunda safram kendini topladı ameliyat oldum kapalı oldum zaten 4 delik oldu karnımda ameliyat günü sabahtan yatış yaptılar öğleden sonra ameliyat oldum ertesi günü çıkardılar ilk Bi hafta zor oluyor 10 gün de bebeği kucağına almıyorsun benim bebeğim 9 buçuk kiloydu ondan almadim hep birileri kucağı ma verdi emzirdim 10 gün sonra dikişlerim alınınca yavaş yavaş almaya başladı dikişlerim hala acıyor zorlamiyorm ama kendi işimi görüyorm çocuğuma bakiyorm misafir bile ağırlıyorm oglum vurmadikca çok sıkıntı yok yemeğe de yavas yavaş başladım artık sadece kızartma ve bklagiler yemedim daha