Melesss Yumut 5.ay atağında uyku gerilemesi yok diye biliyorum maksimum huzursuzluk bir hafta sürüyor. 4.ay atağından yeni çıkmış biri olarak diğer ataklar beni korkutmuyor artık. En ağırı 4.ay atağıydı…
Yumut Melesss ya evet o nasıl birleydi cidden. Uyku gerilemesi yok ama sabaha kadar 1 saate bir kalkıyor benimle uyuyor yanından kalktığım an uyanıyor. Bide çok sinirli korkuyorum ahahahaha😂
Yumut Melesss 5. Atağına girdik bugün ama 1 hafta önceden başladı uyku düzeni bozuldu zor uyutuyorum hazırlıklı ol sende 😂
Zeyfur38 Yumut bizimki de mi ondan acaba ya uyku yok bugun de tekrar mama reddi yapmaya başladı sadece 2 hafta düzgun yedi
Zeyfur38 Yumut valla acıyan yok yan gelip yatıyormusum iki cocukla uyku yeme vs kalmadı hiç ne cocukta ne bende catlayana kadar ağlıyor da kıcını kıpratmıyor kollarım dayanmıyor artık yapacak bişe yok napım böyle dediğimde ben cocuk bakamıyor oluyorum
Yumut Zeyfur38 aaa bu erkekler gerçekten çok odunlar ya. Benim eşimde ilk başta böyleydi sonra onu bikaçkez mecbur bırakınca anladı zor olduğunu ama seninki ayıp ediyor ne demek yan gelip yatmak. Üzüldüm allah yardımcın olsun