Honeymother Ya arkadaşlar ne olur bir bilgi bir Fikir verin gündüz 3 ten sonra kızım yemek yememeye başladı 10 aylık 4 dişi var şuan bile mama icmedi aç aç uyudu yavrum kaşığı görünce ağlıyor direk lütfen bir akıl versin ağlıyorum resmen stresten 😔😔😔😔
1mom1baby Honeymother zorlama bence kendi haline bırak belki bu gün iştahı yoktur insanlık hali bazen bizimde çok yiyesimiz geliyo canımiz biseyler cekiyo bazen iki lokmayla duyuyoruz farklı bi sıkıntısı yoksa üstüne düşme benim kızımda normalde çok iştahlı dün akşam yemeğini normalden çok çok az yedi sabah kesin çok aç olur diye düşünmüştüm kahvaltısını zorla yaptı sonra yemek varken yemedi 1 tane simit yedi 3 saat sonra yarım kase yoğurt yedi az önce yemek koydum yine yemedi zorlamiyorun sizde stres olmayın yoğurt meyve falan deneyin yemezse boşverin
SymKy Honeymother dis çıkartıyordur iştahı olmuyor bazen yigenlerimde öyle yapıyor benim kızım daha küçük ama yigenlerimden gözlem yaptığım kadarıyla biliyorum biberon mamalardan denedin mi hiç bide dişleri kaşınıyorsa belki krem falan kullanıyorsundur ama dene bence üzulme seveceği şeyler bulup eline vermeye çalış
1mom1baby Honeymother ana yüreği bakmayın benimde içimde kalıyor ama aç olsa belli eder stres yapma kendine uyumus bide aç olsa huzursuz olurdu benimki uyumadı da bide bu gün ekstra yoruldu hala dört dönüyo ama yemek yok yemekten başka her şey ağzında zorlamiyorum normalde güzel yiyor çünkü
Honeymother SymKy canım erken doğduğu için mama kullanıyoruz zaten geceleri felan ama bu gece onu bile kabul etmedi 😔
1mom1baby Honeymother süt koydum çok seviyo normalde hemen içerdi bu sefer attı biberonu bende ortalığa bıraktım 20 dk geçti kendi içti sonrada uyudu 1 saat oldu sabah kahvaltısını yapar artık yapacak bir şey yok 😌
Ertugrulunannesii Honeymother kendi haline bırakın siz mama hazırlayıp yedirmeye çalışınca açlık saati daha çok uzuyor benim oğlumda öyle
Masalim Honeymother canım korkma donemsel oşabılıyo benımkı 16 aylık gunde bır kase corbayla duruyo bazen sut ıcmez yumurta ıkı uc gunde bırtane belkı bıraz peynır yer onceden herseyı yerdı sımdı sıcaklardan hıcbısey yemıyo ama olabılıyo bazen