tTgbaa dün ve bugün çorba vermiştim kabak havuç patates ve brokoli vardı içinde sadece patates 🥔 ve brokoli 🥦 yi 3 gün kuralı ile denememiştim Eger alerjiyse ya brokoli yada patatese var aynı durumu yaşayan varmı alerjimi bu ?
SeninAnnenBirMelektiYavrm tTgbaa bu kızarıklıklar geçince patates ve brokoliyi 3 gün kuraliyla ayri ayrı verin
Sonsuzmutluluk tTgbaa benim kızımda 16. Ayına girmek üzere 2 gündür et verdiğimde böyle oluyor bizimde yaa anlamadım bende
tTgbaa luciferrr egzamasıda var ama hiç dudak kenarında çıkmamıştı çorbadan sonra çıktı oyüzden süphelendim
tTgbaa Bu arada egzamada var bebeğimde yanakları oyuzden öyle dudak kenarı çorbadan sonra oldu ama anlamıyorum işte
SeninAnnenBirMelektiYavrm tTgbaa nemlendiricisi varsa sürebilirsiniz. Mustela stelatopia çok iyi geliyor
tTgbaa Sonsuzmutluluk doktoruma sordum alerjik olabilir dedi bize ama ben yinede burdan bi sorim dedim yaşayan varmı diye ayrı ayrı denicem bide sizde geçince deneyin bence geçsin bi kere daha yedirin aynı oluyosa vardır alerjisi
Sonsuzmutluluk tTgbaa yani şimdiye kadar böyle olmamıştı ete 2 3 gündür başladı süt alerjisi vardı ama açmıştık diyeti sanırım onada tepki veriyor artık🙄 başa dönüyoruz galiba bizde