Kkner Bebeğim 8 aylık ek gıda için onlarca tarif deniyorum iki kaşık alıp bırakıyor tatlı şeyleri hiç mi hiç sevmiyor herkes 3 öğüne geçtiğini söylüyor ama biz zar zor iki öğün yapıyoruz sizin bebekleriniz nasıl alıştı ek gıdaya lütfen yardım edin
Emel38 Kkner pirinç, irmik, elma, havuç vb. püresi yapın.pureyi cici bebek bisküvisi ile yedirin.kiloda alır, tokta tutar..ben öyle yapıyorum..sonra mücver yapın yedirin, pankekler yapın..
Suleasya Kkner kendinin yemesine izin veriyor musunuz ?kizim 6 ay 25 günlük eğer kendi eliyle yemez jse yemek istemez. Aralarda ben ağzına veriyorum
Kkner Suleasya kısmi olarak evet çünkü elimden kaşığı vs almaya çalışıyor vermeyince kızıyor ama izin verdiğimde de yere atıyor 🙄
Suleasya Kkner benim kızımda sürekli atıyordu bende bu delikli blw kasiklari satılıyor e bebekte ondan aldım yeneklere batirinca içine yemek doluyordu onu ağzına götürmek hoşuna gidiyordu. Onun sayesinde kasik atmayı birakti . Çünkü 50 kere atıyor 50 kere yerden aldığımı biliyorum ama çok şükür zamanla düzene bindi bir deneyin isterseniz
Nilunas Biz 5 aylıkken başladık başta severek yiyordu sonra ne denediysem olmadı şimdi eline verince yiyor birde bizimle yemek istiyor sadece. Aynı sofrada yemeyi deneyin isterseniz 6.bucuk aylık kızım