Mabelle Korunuyorduk prezervatif ile bebeğim 22 aylık hala emiyor adetim 6 gün geçti az önce test yaptım pozitif çıktı. Eşimde, bende şoktayız korunuyorduk hiç istemiyorduk ama Allah verdiyse vardır bir bildiği diyoruz. Ama hala şoktayız. 🙁
Bebegim_28 Mabelle doğana kadar diğeri 2.5 3 yaşına yakın olur bence ideal yaş farkı rabbim sağlıkla versin 🥰bende kızm 2 yaşındayken düşünüyorum şuan 16 aylık
esrefiMahlukatAnasi Mabelle inşallah ömrü yolu bahtı güzel olsun, sağlıklı olsun inşallah. Göz aydınlığı bir evlat olsun. ❤️ Doğduktan sonra iyi ki gelmiş deyin inşallah.
Elanur Hayırlı olsunn😍 Kızım 22 aylıkken bende hamile olduğumu öğrenmiştim. Şuan biri 3 yaş 3 aylık diğeri 11 aylık.İlk başlarda çok zorlansam da şuan rahatım ikisi de kaynaşmaya başladılar oyun oynuyorlar. Sandığım kadar zor olmuyor.
Mabelle Elanur çok teşekkürler ❤️benim ilk hamileliğim çok sıkıntılıydı düşük tehlikesinden 3 ay iğne vuruldum sonra erken Doğum olucak diye iğneler vuruldum yine de erken doğdu bebegim yine aynısı olursa diye çok korkuyorum 🙁
Mabelle Bebegim_28 amin çok sağolun inşallah herşey güzel olur rabbim istediğiniz zamanda nasip etsin sizede inşallah🙏🏻
Nesizade Mabelle evet gerçekten belki patlak çıkar diye 2 tane takalım dedim eşimde 3 olsun garanti olsun dedi🙈