Pikapikapikacuuu Kızım 19 günlük sadece serum fizyolojik ve enjektörle temizyorum ama tam açılmıyor gibi. Burun aspiratörünü ne zaman kullanmaya başlamalıyım. Bir doktor videosunda 15 günlükten sonra kullanılabir diyordu. Siz ne zaman başladınız?
Ece-Ege Pikapikapikacuuu 4. Aydan sonra başlamıştım. Doktorumuz ilk 4 ay serum fizyolojik kullanın sadece demişti
Hilalyrdkl Pikapikapikacuuu il aydan beri kullanıyorum ben canım . Benim kızımda da çok sıkıntı var . Ve bebekler sadece burnundan nefes aldığı için açılması gerekiyor burnun . Gün içinde bir kaç kez yapıyorum hatta gerekliyse yapılabilir . Gereksizse önermiyor doktorlar
Latiko Pikapikapikacuuu burun aspiratörünü doğduğundan beri kullanıyom ben sorunmu oluyomuş ya hiç bilmiyodum 🥺
Hilalyrdkl Pikapikapikacuuu rica ederim . Emzirdikten sonra yapma ama açken yap hemşire bana öyle dedi .
Lalekalbur20 Pikapikapikacuuu 36.günümüzde burnu tıkandı soğuk aldı biraz. Mecbur kullanmaya başladık ama bir problem olmadı. Rahatladı kızım
Ogretmen_anneeee Pikapikapikacuuu bebegim çok kusardı benim ağzından burnundan o yüzden hep kullanıyorum 😔
Pikapikapikacuuu Ogretmen_anneeee aynen kızımda ağzından burnundan kusuyor. Ben de deniyim. Teşekkür ederim 🌸
asiltonunmommysi Pikapikapikacuuu ben ilk aylarda sadece serumla temizlemeye korktuğum için kullandım hep. Sonra alıştım sadece serumla temizlemeye şu an sadece serumla temizliyorum daha kolay
Pikapikapikacuuu asiltonunmommysi Evet bu tazyikli yapmaya ben de korkuyorum şuan. Az az sıkıyorum ama o da açmıyor. Aspiratörle deneyeyim birde. Teşekkür ederim 🌸
Ogretmen_anneeee Pikapikapikacuuu cünkü ağızdan nefes almayı tam bilmiyorlar burun önemli canım hemen Çek
asiltonunmommysi Pikapikapikacuuu aslında şimdi olsa korkmam 🙂 çok daha iyi olur öyle temizlemiyor çünkü
Pikapikapikacuuu asiltonunmommysi evet canım dün bir doktorun videosuyla yaptım artık rahatladı yavrum. Baya tıkalıymış