Prensesss_annesiii Kızlar sacimii daha önce kuaföre boyatmistim açık sarıya ombre şimdide dibim siyah çıktı malum fiyatlarda pahalı kuaföre gitmim dedim yine açık sarı istedim 10 numara sürdüm turuncu oldu şimdi 02 sürdüm yine turuncu oldu nasıl açık sarı yapabilirim
Babybloom Prensesss_annesiii saçınıza zarar vereceksiniz bir de dip yani. Malesef kuaförden başka şansınız yok, hatta bence Bi 15 gün saçınızı dinlendirin bakım yapın ondan sonra boyatın
Moon_Light Prensesss_annesiii Bence bir süre şapkayla falan kamufle ederek o şekilde dur ki dinlensin yoksa saçın kalmayacak çok işlem olmuş
Nilguny Prensesss_annesiii hiç riske atma küllü kumral al boya dipleri yada cila yap sadece o daha iyi olur YouTube var nasıl yapabileceğin.
Prensesss_annesiii Babybloom haklısın canımda çok pahalı olunca kendim yapayım dedim olmadı bir türlü ):
Mimozacicegim Prensesss_annesiii Turuncu olmaması için küllü boya kullanacaktınız. Örneğin 10 değil de 10.1 gibi. Sonunda 1 olan boyaları kullanmanız gerek. Mor şampuan varsa şimdilik onunla saçınızı yıkayabilirsiniz az da olsa alır turunculuğu