MatmazelDeniz Selam anneler 3 yaş üzeri çocuğu olanlar çocuğunuz tuvalet temziligini kendi mi yapıyor yoksa siz mi yardimci oluyorsunuz?
SeninAnnenBirMelektiYavrm MatmazelDeniz 4 bucuk yasinda kaka yaptığında ben temizliyorum. Çiş yaptığında kendisi hallediyor. Pek göstermiyor zaten artık bakmasana çok ayıp diyor 😄
3MelekAnnesi3 MatmazelDeniz yigenlerim var 6 yasında erkek kız ikisinide anneleri temizliyor kaka yaptıklarında
MatmazelDeniz SeninAnnenBirMelektiYavrm kız mı erkek mi bnm oglumda 3 bucuk yaisnda gidiyor kendini temzle desem temizliyor fakat sürekli bnm yapmamı istiyor kendi alışsın istiyorum ben olmadigim zaman başının caresine baksın istiyorum
MatmazelDeniz Deletedmom484545 himm bnmkide 3 buçuk yasinda kendisi yapsın istiyorum yapıyorda ama sürekli benim yapmamı istiyor kendi alışsın istiyorum
SeninAnnenBirMelektiYavrm MatmazelDeniz kız. Daha erken ama çok zorlamamak lazım. Benim kızımda bazen sen sil diyor bazen bakma çok ayıp diyor 😄 keyfine bağlı. Kakayı güzel temizleyemediği için ben yapıyorum zaten daha küçükler
MatmazelDeniz SeninAnnenBirMelektiYavrm öyle bnmkide siler arada kapiyi örter anne gelme ayıp der bazende gel temizle beni der
3MelekAnnesi3 MatmazelDeniz evde olunca anne diye bagırıyolar okulda mecbur hallediyolar yarı boklu yarı temiz 😂 😂