Seymagil Doktorumuz yumurta denememizi söyledi, ilk önce nasıl denenmeli bilmiyorum sormayıda unuttum 🥲 Pankek tarzı birşeyle mi verebilirim yoksa haşlayıp direkt vermek mi gerek, bilgisi olan yazarsa sevinirim 🙏
tenceretavakuskana Seymagil yanlıs yonlendırmek ıstemem yıne daha bılgılı olan annelerımız yazar ama dırekt vermek yerıne ıcınde yumurta olan seylerke baslanması gerektıgını bılıyorum ben dedıgınız gıbı pankek ıcıne,bebek kekı ıcıne bu sekılde onuda gun gun arttırıp gozlemleyerk vermenız lazım ılk gun den arttırarak aynı uc gun kuralı gıbı☺️Bı sorun ysamadan atlatırsınız ınsallah 🙏🏻💗
Srpmzcn19 Seymagil canım benim kiziminda sut alerjisi var. Diyet açarken önce fırınlanmış yiyeceklerle aç dedi doktorumuz direk haşlayıp verme. Sadece yumurta alerjisi varsa bir kek yapabilirsin öncelikle
incitanemmm Seymagil benim kiziminda yumirta alerjisi var daha acmadik ama bildigim kadariyla oncr tek yumurtayla kek yapiyorsun firinlanmis olunca daha az etkiliyor 3 gun az az arttirarark. Sonra 2 yumurtadan. Oyle oyle arttirarak yedirmek lazim
Kedidirokedi Srpmzcn19 evet bende aynen bu şekilde biliyorum alerjen gıdanın içeriğini arttırarak vermek gerekiyor