Merve_Aslan80 Güzel anneler 2 buçuk aylık bebeğim için kanguru alacağım ama ilk defa alacağım için hiç bilgim yok nasıl birşey almam lazım hangi markayı tercih etmeliyim
Cgl123 Merve_Aslan80 Bende Düşünüyorum canım bakkala falan gitmek için her dakika bebek arabasını indir çıkart yapamıyorum eşim yokken trendyoldan bakıyorum ama hiç içime sinmiyor bide çok pahalılaşmış 😒
Zehra04 Merve_Aslan80 daha bebeğin çok küçük canım bende aldım ama 5 aylık oldu oğlum şuan bile rahat etmiyo bacakları rahat değil biraz daha beklemeni tavsiye ederim ama yeni doğan için kanguru var onları bi dene belki rahat durur
Essrraa1 Merve_Aslan80 Ben e bebekten aldım 3 aylıkken koymaya başladım ama uzun süreli yerlere giderken değil şuan 5 ay 8 günlük daha uzun kullanıyorum en uzun da 45 dk arası ile 1 saat
Guzeloglumm Merve_Aslan80 merhaba, geçen haftalarda trendyoldan bu modeli aldım benimde bebeğim 3 aylık ve aldığım günden beri nerdeyse her gun takıp dısarı cıkıyoruz zaten belli bi aya kadar kullanabileceği için çok fazla para vermek istemedim tesadüf görüp sipariş verdim ve çok memnum kaldım açıkcası, tavsiye ederim 😊 https://ty.gl/o5l5jwyh9r
Merve_Aslan80 Cgl123 Aynen öyle. Bende baktım biraz pahalı diye en azından düzgün bişey olsun dedim pişman olmayayım ondan sizlere sormak istedim
glsma06 Merve_Aslan80 alabirsiniz buyuk rahatlik yuruyuse gitmek icin 15 20 dk markete giderken dort aylilken aldim bebegim 5 aylik kullaniyorim ben markası mamadusbaby her yöne ergonomik