Denizmelisa 1 yaşında kızım 1 haftadır aşırı huysuz ve akşamları ateşi çıkıyor gündüz ateş yok. Acaba dişten mi diyorum ama damakta şişme kabartma flnda yok 🤯 Diş nasıl çıkıyor bir anda mı çıkar 😏
Baynimir Denizmelisa bizim ilk dişler hiç belirti vermeden patladı. Şişme beyazlatma VS olmadı. Şimdi azı dişi çıkacak beyazladı ve oğlum hem çok iştahsız oldu hem de uykuları azaldı. Baş kısmı daha sıcak oluyor bir de.
Minikom_35 Denizmelisa durmuyorsa sürekli etrafa karşı bi ağzını açıp saldırıyorsa parmakları sürekli ağzındayda ve diş Etleri şişmişse diş çıkarır kızım 6 aylık 2 tane dişi var
Herbokalog Geceleri ateş yoğunluklu kafada terleme ve isal bizde belirtiler bunlardı 5 gün sorna da ilk dışı patlattı 1 hafta sonra da 2. Sanırım şimdi yine çıkaracak aynı belirtiler var..
Mirayserap Denizmelisa aşırı salya vardı iştahsızlık oldu ateş olmadi şükür dış çok yüksek ateş yapmaz demişti dr biz erken cikaranlardaniz şuan 7 aylik umarım sıkıntısız atlatirsiniz
Denizmelisa Mirayserap çok olmuyor zaten ateş 37,5 en fazla salya pek yok aşırı terliyor ama uyumuyor
Mirayserap Denizmelisa Bizim salya bir hafta çok aktı sonra eller hep ağızda damağı kasiniyordu iki gün doğru düzgün yemedi o dönemde bayramda memlekette acaba hava değişimi mi dedim baktımki dış geliyor elin ile kontrol edebilirdsin alt damagini sertlik takılan birşey varmi diye
Denizmelisa Baynimir ya inşallah 🙏 Ama bakıyorum bi şişlik vs yok aynı oldugu gibi duruyor anlamadım 😏
Minikom_35 Denizmelisa diş eti şişse de pek anlaşılmıyor canım bi beyazlık oluyo orda uani Şişiyo ama biz biraz zor anlıyoruz