Siruis Lohusaligim biteli 1 ay oldu ve bebeğimi emziriyorum ve genelde emziren kadın adet olmaz deniliyor benden üç gündür yoğun Bir şekilde kan geliyor hamile olmadan önce bu kadar gelmiyordu bu çok fazla geliyor regl olmuş olabilir miyim
birtutamsac Siruis annem yarı kırkı çıkınca adet olmaya başlamış. Her kadında o kural geçerli değil bende 3,5 aylıktı kızım ilk adet olduğumda
Sedanindenizi Siruis Emzirirken regl olunur. Dogumdan 50 gun sonra regl olmaya basladim ve her ay duzenli oluyirum bebegim 8,5 aylik emiyor
Tuba Siruis evet olmuş olabilirsiniz. Herkeste farklıdır bazıları doğum sonrası hemen adet görüyor, bazıları ise 1-2 sene sonra oluyor🤷🏼♀️
Sebese29 İçiniz temizleniyor olabilir regl olabilir normal emziren olmayacak diye bir şey yok 15 aylık kızım emiyor ama regl oluyorum 😅
ENA Doğum sonrası ilk adet çok yoğun oluyor. Ben o adetimde çocuğuma zor bakmıştım tuvalete taşınmaktan. Hatta korkumdan doktoramı gitsem bu kadar olamaz demiştim ama oluyormuş. Muhtemelen ilk adetinizi görüyorsunuz.