Meliill Hazalperisi bütün tavuk vereceğim fırına güzelce soslayip yanına garnitürlü princ pilavı salata yapacağım bugün ya hiç bişey yapasim yok valla onlar bile gözümde büyüyor 😂
Balkizlarim Hazalperisi Akşamdan hallettim ben zeytinyağlı pırasa , makarna , ayran çorbası ve irmik helvası yaptım 🌸🙈
Athena Hazalperisi eşime balık pişirttiririm, ben de salata yaparım bu akşam bi temizliği zorlar o kadar 😃
gocebebirbayan Athena eşi yanında olan kadınlara özenen ben yine bir özendim 🥺 maşallah size Allah bozmasın 🧿😢
Gul-42 Hazalperisi ev süpürüp silindi toz alındı camasır bulasık halledıldı mutfak temızlendı duş alındı balkonlar halledıldı yemegı dısarda yıecez😀
Athena gocebebirbayan yaşadığımız sorunları anlatsam hiç maşallahlık değiliz aslında ama teşekkür ederimm balık pişirmeyi ve tost yapmayı sağolsun seviyor işte onları ona kitliyorum 😅
Saitkereminannesi Hazalperisi Tavuklu patates sulusu , az pilav var biraz da makarna yaparım salata turşu ayran çayın yanına kararsızım yaşasın pazar günü diyete 1 gün ara 💃💃