Esincan Kızlar naber makinamı çalıştırıyorum tam yumoş vaktinde o güzelim mis kokulu yumoşu boşaltıyorum kutusuna ama elbiseler de hiç güzel koku yok neden acaba ?
Reyna Esincan kurutma makinesi kullanıyosan o koku bırakmıyo bide neden en başından koymuyosun ki merak ettim mavi olan yumoş en kalıcısı bence
MilkLover Esincan bendede siyah çamaşırlarda öyle oluyor , bi kazan temizliği iyi gelebilir. İki gün önce yaptırmıştım bugün yıkadıklarım kokuyordu👍
Senosunuzz Esincan En başında koymalısın bende mavi yumoş kullanıyorum çok uzun süre kalıcı oluyor kokusu 💙🌺
Divayorgun Esincan en baştan neden koymuyorsunuz? Bide makine temizliği videoları var YouTube da yapmadıysanız daha önce izleyin derim. Deterjan gözünü çıkarın o gözde kirlilik oluyor onları temizleyin daha iyi olur
Esincan Divayorgun makine temilği yaparım ama sonradan bıraktığım için kokmuyor artık en baştan bırakcam
MilkLover Esincan yumoşu max çizgisinin üstünde dolduruncada kokmuyor. Çünkü önce alıyormuş.. kazanı temzilettikten sonra max çizgisinin altında doldurun yumoşu. Yine yumoş kokmazsa en iyisi servis çağırmak🤗
MilkLover Miniminikusum bazı makinelerde programı var olmayanlar içinde 90 derece boş çalıştırılıyor . Çamaşırların yıkandığı kazan kendini temizliyor.
MilkLover Miniminikusum aslında kullanım kılavuzunda boş diyor ama ben bir tane bulaşık tableti atıyorum. İnternette araştırdığımda temizliğe faydası olduğu yazıyordu.
Mehtap038 Cnm en altta fıltre var orayı temızleyınce guzel kokuyomus.yumos extranın amber kokulusu cıkmıs harıkaaa