baloglusss Kızlar bebeğim 5,5 aylık avokadoyu tattırcam ama yoğurtla mı vereyim sade mi vereyim irmikli mi bir şey yapayım siz nasıl verdiniz?
Bibebisgordumsanki baloglusss ben once kendi tatlarini sade almalari gerektiğini düşünüyorum sade verdim o yüzden canim. Zaten ilk gun bir çay kaşığı kadar verdim. Suan 8 aylik hala sade veririm yer. Bazen muzla ya da elma armutla karistiriyorum.
Yoruldum baloglusss cici bebe zararlı kendimiz yapmadığımız sürece vermeyin bebeğinize şeker lütfen , tadımlarını yaptı mı yoğurt veya yumurta sarısının ?
baloglusss Mathilda04 daha tadımdayız birkaç sebze ve dün de Elmalı yoğurt yedi o kadar hiç peynir vs vermedim henüz
baloglusss Yoruldum cicibebeyi ben yazmadım zararlı olduğunu biliyorum vermem, hayır henüz yapmadı onları kabak patates havuç ve Elmalı yoğurt yedi o kadar
Lulemom baloglusss ben sade veriyorum kahvaltıda. Yumurta sarısı labne avakado ayrı ayrı yediriyorum karıştırmadan. Yiyor
Yoruldum baloglusss biliyorum önerilmiş size o yüzden yazdım , tek de verebilirsiniz karışım yiyen bebekler sonrasında tek yemekte zorlanıyor
bebishmom baloglusss ilk tadımda tadını alabilmesi için kesinlikle sade vermelisiniz. En azından 2 gün sade yedirin. Beğenmezse 1 çay kaşığı yese bile olur. O iki gün beğenmezse üçüncü gün muzla karıştırıp verin