Mirage91 Merhabalar,aranızda g5 masajı yaptıran var mı? Memnun kaldınız mı fark ettiriyor mu? Bacaklarım inanılmaz selülitli, göbek sarkık toparlatmak istiyorum
Kaganalis Mirage91 nette gormustum birkac kiside. Masajla nasil sıkılasjuorlar hic mantigim almiyor. Ama baya baya sikislasmisti. Gizemerbirer diye bir kadin var mesela. Aralikli oruc yapiyordu ozamanlar o bide
Sena_i Mirage91 ben gittim. Tamamen götürüyo selüliti. Sıkılaşmada yapıyo. Yapan kişi çok önemli bu konuda. Biraz güç gerektiren bi masaj oluyo. Yapan güzel yaparsa selülite dair bişey kalmaz. Destekleyici kremlerde alıp götürebilirsiniz sizin kreminizle masaj yapar daha etkili olur.
2209 Mirage91 yeni kayit yaptridim. G5 ve heykeltras diye 2 islem. 8 seans. Martta baslicam. Bakalim neticeyi bende merak ediyorum:)))))
Lulemom Kaganalis mantık olarak işe yarayabilir. Çünkü selülit bi kan dolaşımı hastalığı. Masajla kan akışı sağlayabilir. Belki gidenler vardır. Üstte kalsın
Glcn26-26 Sena_i rasping cihazı var birde onun hakkında bilgin var mı bende yaptırmak istiyorum emziriyorum bebeğe bir zararı olur mu ki
Mirage91 Sena_i ooo süper çok sevindim ❤️lazere gittiğim yer var yıllardır ordan g5 paketi alacağım umarım ben de faydasını görürüm. sizin kaç hafta sürdü ?giydiğiniz kıyafetlerde fark ediliyor mu ? Şimdi inadına regli olamıyorum regli olup gitmek istiyorum reglimde araya girerse faydasını göremem gibime geliyor
Sena_i Mirage91 4-5 seans sonra selülit farketmeye başladı. Şuan hiç yok diyebilirim. Ama g5 gittiğinizde biraz yeme içmeye dikkat edin. Hem zayıflama hem sıkılaşma olsun. Dediğim gibi krem mutlaka alın. Selülit giderici kremler kullanarak yaptırırsanız daha faydalı olur. Zaten paket programları vardır. Mutlaka g5 başlamadan önce ölçü aldırın. Paket bittiğinde karşılaştırma yaparsınız. Göbek içinde instagramda biri var takip edin onu çok güzel göbek haraketleri tarif ediyo. betul_kucukyilmaz Regl bekliyorum demişsiniz beklerken bu bayanın haraketlerini uygulayabilirsiniz. Hem maliyetsiz hemde kolay gibi. Ben bi türlü fırsat bulamadım daha yapmaya ama bende bunu denicem.
Kubrakaynak08 Ben aldım ama 7 ay önce sezaryen doğum yaptığım icin göbek kısmim aciyor . dogum kilolarımı verdim biraz toparlatmak istiyorum parasını da peşin ödedim . Agrimin geçmesini bekliyorum benim gibi agrisi planlar oldu mu
Sena_i Kubrakaynak08 bence sizin için aletli plates daha iyi. Ben normal doğum yapmıştım o sebeple sıkıntı yaşamadım ama sadece göbekse göbek haraketleriyle sıkılaştırabilirsiniz. Hatta instagramda duvarda göbek haraketleri var. Onlarda çok güzel oluyo. betul_kucukyilmaz bakın buraya.
Mirage91 Sena_i çok teşekkür ederim ilginiz için süper bilgiler verdiniz ❤️❤️ Yıllardır gittiğim bi güzellik merkezi bir de hep diyet yapan biriyim umarım ben de sizin gibi faydasını görürüm 🐞
2209 Sena_i selülit disinda sıklaşmda oluyormu zayiflMa gibi acaba. Bende yeni baslicam martta da faydalidir insallah
Sena_i 2209 zayıflama bekliyosanız diyetle birlikte yaparsanız olur. Diğer türlü sadece selüliti halledersiniz. Zayıflama olması için tam karar istikrar lazım.