KezibanDemir46 Hip mama kullanıyorum bebeğime kilo aldırmasından memnun değilim humanayı almayı düşünüyorum öneren varmi veya başka marka bebeğim 2 aylık
Kuzeymiram KezibanDemir46 doktorun demesiyle.evolvia aldim ayda 1 kilodan fazla almisti sadece gece yatarken bikere vermeme ragmen
Dimitrina_kovaceva KezibanDemir46 en cok kilo aldıran mama aptamil ve similac diye öğrendim ben canım. Similac problemli yani içinde bişeyler çıkmış onu tavsiye etmem artık. Eğer kilo istiyorsan aptamil derim.
Dimitrina_kovaceva KezibanDemir46 bu arada ben evolvia nutripro plus kullanıyorum ek olarak kabızlık sorununa çözüm olduğu için sma comfort kullanıyorum. Asıl mamamız evolvia yani. Kilo alımımız iyi çok şükür
Baakpnr- Hazal_170721 biz de bugün ilk defa bebelac gold kullanmaya başladık bakalım gaz ve kabızlık yapacak mı 🥰
Annesiballisiii KezibanDemir46 sma veya Aptamil deneyebilirsiniz ben de kızıma hipp kullandım ama kilo alımı olmamıştı sonra Aptamil kullandık o iyi gelmişti. Şuan da 27 aylık zaten mamayı bıraktık inek sütü veriyorum arada. Ama o dönemler Aptamil kullanıyordum