linamommmmm Merhaba kızlar safra kesesinde taş olup ameliyat olan varmı? Ameliyattan sonra nasil hissettiniz neler yaşadınız bilgi alabilirmiyim🙏
realistbirhayalperest linamommmmm kapalı ameliyat oluyo zaten. 2 günde hiç ameliyat olmamış gibi ayaklanıyorsunuz. Yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor sadece
benaslindayohum linamommmmm 2019 2 ocakta oldum ameliyatimi kapali olarak 15 gunde ise geri dönmüştüm yediginize ictiginize basta dikkat etmelisiniz yagli baharatli vs mideyi yormamalısınız gecmis olsun 🤗
realistbirhayalperest linamommmmm evet. Ben lohusayken olmuştum. Bi sabah giriş yapıldı ertesi sabah taburcu oldum zaten. Süt sağıp bırakmıştım. Ameliyattan sonraki sütü de sağıp döktüm. Eve gelene kadar 24 saat olmuştu gelince de emzirmeye devam ettim. Hiç korkmaniza gerek yok 🤗
S08m Benimde 3 yildir var ama ameliyat olmadim hala sıkıntı olur mu uzatinca bilmiyom ama olasimda yok sayilmayacak derecede de cokmus taslar
linamommmmm S08m allah korusun benimde karaciğer enzimlerim yüksek o yüzden yatış oldu yani agrimds var
benaslindayohum S08m benim fikrimce olmalisiniz kanala düşebilir yada sariliga çevirebilir bunlar daha riskli benden de kucuk kucuk 40 tane tas çıktı
benaslindayohum linamommmmm yani yardimla kalkıyordum 1 2 gun sonra yataktan destek alarak kalkmaya başladım zaten 1 gece durdum hastahnede diger gun saldılar