Kuboz Arkadaşlar bebeğim 8 bucuk aylık sürekli Bi bağırma halinde şu 1 haftadır önceden yoktu, sizin bebeklerde var mı bu durum
Mys01-01 Kuboz bağırmayla mırıldanöa vardır cnm kendını ıfade etme bende varım deme seklı daha çığlıklara hazır ol😍
Kaganalis Kuboz oluyor o donem. Kizmayin. Asjri tepki vermeyin. Ilgi istiyorlar. O bagirmadan ilgi gosterin sonra unutuyor Ama surekli bagiracagi ortamlar olirsa yani cok ilgsiiz kalirsa cok uzuyor bu bagirma isi
Gmze34 Kuboz 18 aylik ciglik cigliga hicbisekilde susmuyor herseye ciglikla karsilik veriyor uyuyunca rahatım sadece
123ahmet Kuboz benim oğlum çok nadir ağu ugu der hep bağırıyor çığlık atıyor bazen baba bazen dede ama çok nadir yani altı aylık benimde
Kuboz Kaganalis böyle konusuyorda ama Bi huzursuzluk var dişler mi acaba diye düşündük yapmazdı, ağlama hali de oluyo
Kaganalis Kuboz ay o donemden sonra ilk kelimelerj gelmisti. Bizde smdi 1 yasina giricex size yazdiktan sonra bizde basladik ama nasil bagirmak. Oyle yazayim dedim. Demekki belli donemler boyle oluyor. Birde ozaman dikkatini dagitiyorduk kolayca smdi dagilmiyor da valla.
123ahmet Kuboz Ayn canım sofrada ne görse istiyo millet aç bu çocuk diyo yiyemeyecegi şeyleri nasıl yediriyim ben bu cocuga şaştım
Demetakk Kuboz daha sün bende aynı postu açtım ,benimkide bir haftador herşeye yumruk yapıp kendini sıkıp bağırıyor,dişten olabilir diyorlar ama umarım öyledir,kqyfibağırmıyor herşeye kızıp bağırıyor
Hazirannn 8buçuk aylık çığlık atarak uyanmaya başladı. ben de endişeleniyordum. Demekki bu aylarda bebişler aynı 🤷♀️