Gryffindor Çok hastayım. Öksürük boğaz ağrısı gece öksürmekten uyuyamıyorum ben öksürdükçe oğlum da uyanıyor🥺 Covid değilim. Sarımsak yut diyorlar, midemi yakıyor sarımsak aslında ama iyi gelecekse yutarım. Faydasını gören oldu mu?
Balkizlarim Gryffindor Sarımsaklı şeyler çok tuketirim sarımsaklı ayran veya cacık çok iyi geliyor kelle paça bol sarımsaklı limonlu mesela keza öyle soğan çorbası buda bol sarımsaklı 🌸
Cigdemss Gryffindor öksürük için pekmez karabiber, keçi boynuzu pekmezi tozu , çam kozalağı macunu iyi gelir. Sarımsak rendeleyin her şeye ekleyin tüketin
Yade012 Gryffindor öksürük için bilemem ama ben tansiyonum çıkınca yutuyordum hemen düşürüyordu tansiyonumu
Balkupum2505 Gryffindor ben kovit oldugumda her gün yuttum 2 3 tane. Yiyemedigim icin yuttum. Allah şifa versin
Eymeneylul0 Been 👍 ne zaman hasta olsam ya da hasta olacagimi hissetsem yutarim normalde asla engelleyemezdim 2 haftadan önce de geçmezdi oncesinde yutarsam engelliyorm hastayken yutunca 2 günde geciyo ezip yogurtla karistirip yutun ya da balla karışınca da mideyi rahatsiz etmiyomus
Gryffindor Balkizlarim İki gün kendimi sarımsağa boğucam bakalım 🥺 ne zaman sütüm artmaya başlasa hasta oluyorum ya beş aydır hep böyle oldu 😔