anayim_ben_ana sevgili anneler bebeğim ve ben coronayız hastanedeyiz ateşi 39’lara çıkıyor dualarınızı beklerim… ben ne yapacağım bilmiyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı? çok üzülüyorum çoook… kaç gün sürüyor ortalama?
Deletedmom5447 anayim_ben_ana bizde ateş 2 gün kadar sürmüştü ama en fazla 38.5 falan oluyordu. Insallah kısa sürede atlatirsiniz cok geçmiş olsun🤲🏻
cahidegokannes anayim_ben_ana canım öncelikle çok geçmiş olsun benim bebeğim de Çarşamba günü gecesi aniden çıkan ateş ile gittik ve ertesi güne çıkan test sonucu pozitif ti bizimde ateş 39 a kadar çıktı bebeklerde bu şekilde ilerliyor sanırım sana tavsiyem sakin olman ve bebeğinin ve kendinin moralini yüksek tutman inan 3 gün sonra geçiyor emiyorsa bol bol emzirmen ve su filan bol vermen aklında hep şunu tut evet biz buna yakalandık ama benim bebeğim bağışıklık kazanmış oldu ben bunu hiç çıkarmadım aklımdan Allah yardımcın olsun 🤲
Mimozacicegim anayim_ben_ana Çok geçmiş olsun. Şuan eşim ve ben koronayız. Oğlum 2 gün ateşlendi 40 dereceye kadar çıktı bir türlü düşmedi ama çok şükür 2 günden sonra düştü. İnşallah bir an önce iyileşirsiniz acil şifalar diliyorum Çocuklarımız olunca kendimizi unutuyoruz o derece üzücü😔
Nazoo_00 Su an ben ve eşim koronayiz, bir kaç gündür bebeğimiz şimdilik iyi şükür, inşallah bulasmaz ona 🙄 cok gecmis olsun size de, bebeginiz sizle aynı anda mı korona oldu, bir kaç gün sonra mi 🙄
anayim_ben_ana cahidegokannes çok teşekkür ederim moral oldu gerçekten, corona olunca bağışıklık mı kazanıyorlar
anayim_ben_ana Mimozacicegim kesinlikle öyle inşallah bizimkide çok kısa sürer 🤲🏻 ateşi düştükten sonra keyfi nasıldı