Raziyenu44 Kızlar bebeğim her gün alarm gibi gece dörtte uyanıyo çok az su içiyo asla aç değil süt içmez bu saatte iki saat sallamayla anca uyuyo sizce niye böyle 21 aylık bebeğim bu arada
Adababy Raziyenu44 bazı bebekler takıntı veya huy yapıyo bunu benim bebemde 3 de kurulu saat gibi kalkardı oysaki gündüz uykuluarı çok düzenli ve uzundu ayına göre. Bi kaç hafta sürdü önemli olan o saatlerde kalkınca yanınıza alın konuşmayın sadece yatsın yanınızda
Seda23Yusuf Raziyenu44 ayy oğlumda bı ara öyleydi 31 aylıkken tam 4de uyanıyo di uyumamiz 6 7yi biliyodu sonra düzeldi çok şükür
Annem_66 Raziyenu44 bnm oglumda bi ara oyleydi farkeetimki,gunduz perdeyi cekiyodum oglum uyurkn geceden farksiz kalmiyodu 4 uyanirdi gecede 4 uyanirdi yani karistiyodu aslinda sonra gunduz perde cekmedim norml gun isiginda uyudu az tutturdum uykuyuda oyle duzeldi🤭☺
Raziyenu44 Adababy yatmıyoki kalkıyo oturuyo sallayarak uyuyan. Bi bebek geri sallamazsam da asla uyumaz
Yakamoz__00 Raziyenu44 21 aya gire çok uyuyir sanki. Gündüz coknuyuysn bebekker gece sabaha karsibuyabiyir diye duymuştum
SalEz Raziyenu44 1 yaşında bir saat önce mama için kalktı içip uyurdu normalde 3 4 gündür uyanıyir bende bir kulağım onda uyurdum bugün anne diyince kalktım bebek sallıyorum uyusun diye
Linaekin Raziyenu44 o yüzdendir cnm , bnm kızım da gündüz 3,4 saat aralıksız uyurdu sonra sabaha karşı 4 te kalkardı bir daha uyumazdı ben de gündüz en fazla 2 saat uyumasına izin verdim sonra uykusu düzeldi şu an 7.30 ,8 gibi kalkıyor