dadaskizi Kızlar bir yarışmaya katıldık arkadaşımla ip uçlarından birini bulmaya çalışıyoruz , bize 15+4 sistemini duymuş biri yardım etsin , var mi öyle bir sistem
Cascas19 Kızlar kafayı yiycem. Arkadaşa ben sordurdum. Saat sabahın 4ü ben akşam 6dan beri 15+4 sistemi diye olmayan birşeyi arıyorum! 😫😫😫
yareninannesi888 Cascas19 yani sadece bu mu neyle ilgili olduğu falan yok mu soru ne yani 15+4 nedir mi
Cascas19 yuhumgeliy SweetPaw yareninannesi888 Belki denk gelmişsinizdir kriptograf diye bir uygulama yarışması. Sana ipuçları veriyor sen de o ipuçlarından yola çıkarak doğru cevabı buluyorsun. Önceki yüzyılın ilk yarısında doğmuş. Hala hayattaymış. 15+4 sistemiyle çalışıyormuş. Aklıma gelen ipuçları bunlar. Yani Kur’an’ın şifrelerinden tutun da 37 yıl ortadan kaybolan uçağa kadar gittim. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ağlıycam midem bulandı artık sıkıldım ama çok deli oldum. 😫😫
Beyzakalan Cascas19 biraz düşündüm ve googledan baktım Google a göre kazak dili diye düşünceye daldım kazak dili kıpçak dili Sonra aklıma ak parti geldi ne alaka diye sormayin Önceki yüzyılın ilk yarısında doğmuş yani o zaman kurulmuş Hala hayatta 15+4 sistemini de 19. Yılı olarak düşündüm ama bilemem tabi
Cascas19 Beyzakalan kişi soruyor ama 😔 kendi alanında ödüle aday gösterilmiş falan diyor. 😔 Bir de genelde yabancı kişiler oluyor.. 😔