tineanigra Brvnylmz1453 buna doktorunuzla karar verin benimkiler de 34+5 doğdular doktor kro 6.ayda başlattı. Bebeğin gelişimine bağlı olarak düzeltişmiş ayda da başlatabiliriz demişti
Dilekcnkn Brvnylmz1453 her bebek değişkenlik gösterir benim 4 aylık doktorun ve hemşiremin müsadesiyle başladım oğlum anne sütü almadı çünkü 2 ay kadar içti oda mama ile beraber yani tattırma evresini geçtik şükür alerjisi falan olmadı ama emziriyorsan sütün de yetiyorsa 6. Aydan sonra başlamanı tavsiye ederim 4 ay tattırma evresidir anne sütü olsada benim bildiğim bu canım
Brvnylmz1453 tineanigra bebeğin gelişimi kendiyle aynı hafta olan bebeklere göre çok çok iyi dedi doktor ama ek gıdayı sormadım
tineanigra Brvnylmz1453 siz yine de gittiğinizde sorun. Prematüre bebeklerin bağırsak gelişimleri de sıkıntılı oluyor biraz. Benimkiler ikiz kızımda sıkıntı olmadı ama oğlumda maalesef ciddi kabızlık ve hazımsızlık oldu 15 gün ara verip tekrar başlamak durumunda kaldım.
Brvnylmz1453 tineanigra benim bebegm şuan aslında 1ay22günlük daha çok erken ama bilgi sahibi olmak öğrenmek istiyorum diye sordum doktorunda gidince sorarım
Brvnylmz1453 Fatmanur1703 hım bakalım doktoru ne zman diyecek çnkü benim kızım 25günlükken ameliyat ta oldu o kendisini etkiler mi blmıyorm
tineanigra Brvnylmz1453 hayırlı olsun 😁 düşünmeyin şimdiden bunları boşverin zamanı gelince mecbur kafa patlatacaksınız 😂😂
Fatmanur1703 Brvnylmz1453 çok geçmiş olsun canım yinede doktora danış ama 180 günü tamamlamalı diye biliyorum yani 6 ayını tamamlamış olmalı prematüre de değişiyor mu bilemiycem
Brvnylmz1453 Peki kızlar bişey daha soracam benim kızım ameliyat sürecinde yoğun bakımındayken emmeyi unutu beni emmiyor artık sadece mama kullanıyorm bazen su içirmeye çalışıyorum ama sadece mama ile beslendiği için su vermelimiyim
Fatmanur1703 Brvnylmz1453 zaten mamayı şu ile yapıyorsun ek gıdaya geçene kadar su verme birde.su konuya deginicem seni emmiyorsa sağabilirsin kendi sütun mamadan bin kat iyi veya memeye alıştırabilirsen çok iyi olur
Brvnylmz1453 Fatmanur1703 ben değişiyor diye duymuştum ondan sordum doktor a gidince soracam burayada bilgi veririm canm
Brvnylmz1453 Dilekcnkn benim bebek emmiyor işte ameliyat olduğu süreçte yoğun bakımında beni emmeyi bıraktı şuan sadece mamayla besleniyor