Deletedmom_22 yusufmertmom uçuk kremi satılıyor eczaneden sorabilirsiniz , veya buz 🧊 koyun uçuk çıkan yere .
balkizimbebegim yusufmertmom zovirax krem bana tek çözüm o oluyor yoksa bi iki ay yüzümde lekeyle yaşıyorum
Nurtalib yusufmertmom tahta kaşığı ocakta isit bas oraya canm dikkatli yap ama sacma gelebilir ama faydasi oluyor
yusufmertmom Deletedmom_22 balkizimbebegim emzirenler de kullanabiliyor mu yaa , daha önce bi krem kullanmıştım ama ismini hatırlamıyorum
1234___ yusufmertmom emzirenler için bilmiyorum ama çok krem falan kullandım hiç bir şekilde geçmiyor
Elifmevahm Cay agaci yagi minicik sürün hemwn sönmeye basliyor ben bundan etkili bisey görmedim cikinca beni süründürür heme n kasininca sürün daha cikmadan iyilesir
Deletedmom_22 yusufmertmom bir şey olmaz canım zaten bir iki sürünce geçiyor uçuk. Eğer korkuyorsan buz koy buzdolabından al koy hemen uçuk çıkan yere. O sertleştiriyor düşürüyor uçuğu
Deletedmom_22 yusufmertmom yukarda arkadaşın dediği krem çok iyi gelir uçuğa bende kullanıyorum uçuk çıktıkça 👍🏻Zovirax
Kubra96 yusufmertmom sarimsagi ikiye bolup basabilrsnz ucuklu yerinze hemn söndryor. Bendede cok cıkyor faydasni gordm
Mlsldy yusufmertmom bir sürü uçuk kremi denedim zovirax kesinlikle bir numara daha çıkmadan kurutuyor👍🏻