Cankuzumcpy 5 ay 18 günlük bebeğim var 2 gündür emmiyor ağlıyor kendini geri iterek çok iştahsız ne yapmalıyım normal mi😢
Aniliko Cankuzumcpy bizim de o zamanlar başladı. Mama yiyor sadece ama zar zor .gece beslenmesi bile yapamıyorum
Asya-bebek Cankuzumcpy idrar yolu enfeksiyonuna baktirin bir derim arkadaşımın bebeği de öyle oldu emmek istemedi sürekli ağladı bir yeri acıyor gibi enfeksiyon varmış antibiyotik aldı dr bir danışın muhakkak…
Muzik Cankuzumcpy Merhabalar dişleri çıkacaktır belki belli dönemlerde meme reddi olabiliyor asla pes etmeyim,ayakta dolaşarak bile emzirmiştim ben meme reddi biraz zor fakat inşallah atlatılmayacak bir durum değil.
Cankuzumcpy Aniliko mama da vermiyorum hiç sadece anne sütü ile besleniyordu doktor kontrolünde de yavaş yavaş ek gıdaya geçmemi söyledi çok az bir tatlo kaşığı mevsim sebze meyvelerini püre yapıp tattırıyorum onu da istemiyor
Cankuzumcpy Fay219995 alt dişlerde çıkarken böyle bi problem yaşamadık bilmiyorum ki üst daha sıkıntılı sanırım ama damağı kabarmamış henüz bi belirti yok bilemedim
Cankuzumcpy Asya-bebek İnşAllah öyle bişey yoktur🥺 normal de çok huusuzlanıp ağlamıyor ama memede hiç kavramıyor kendini geri atıp ağlıyo
Asya-bebek Cankuzumcpy inşallah yoktur canım anlarsin zaten bezinden kokusundan aglamasindan değişik birşey görürsen yine danış dr bence…
Cankuzumcpy Asya-bebek ek gıda veriyorum ondan mı aceba bilmiyorum ki onların tadını alıyor memeyi mi istemiyor diyede düşünüyorum