Aniliko 6 aylık bebeğim en son 18.30 da mama yedi .20.00 da meyve verdim 21.00 da uyudu. Mama yedirmeye çalışıyorum şu an yok yemiyor . Bu sıralar sıkıntı var zaten .gündüz bir şekilde dikkatini dağıtarak mama veriyorum ama gece yemiyor . Şimdi sabaha kadar yemeden duracak mu yani ne yapmam lazım bilemiyorum
Havinim Aniliko biberon mamasi veriyorsaniz 11-12 kadar bekleyip uyku sirasimda uyandirmadan verebilirsiniz. Yani benim kizim 3 aylik geceleri halen 3 saatte bir besliyorum uyandirmadan kucagima alip mamasini verip tekrar yatagina koyuyorum.
Ayazasel Aniliko senın bebegın yıne gunduz yıyormus benım kı bıbeton dahı tutmuyo ne gunduz ne gece kasıkla yedırmeye calısıyorum agzında bekletıyo yutmuyo bende cık bunalmıs yorulmus haldeyım ınsallah duzelır umıdındeyım
Aniliko Glsmyvz yaklaşık 1 aydır yemede sıkı nti var .gece uykuluyken rahat yiyor diyordum o da gitti . Dişten mı diyorsunuz
Aniliko mervehilal uyku arasında vermeye çalışıyorum zaten kafasını sallıyor ittiriyor uyumaya devam ediyor
Aniliko Havinim biberonla veriyorum evet. 2 hafta öncesine kadar benim bebeğim de öyleydi. Acıkır uyanır mamasını yer uyurdu .ya da ben anlardim acıktığıni o uyanmadan verirdim . Şu an ki farklı bir durum .
Aniliko Kaç saat aç kalabilir 6 aylık bir bebek .haftaya doktora randevu alacağım sırf bu yememe yüzünden
Sevdemm16 Aniliko 4 aylıkken 6-7 saat ac kalabilir demişti benim doktor ama sabaha kadar cok fazla olur sanki dişleri ağrıyor olabilir cok uykuluyken tekrar tekrar deneyin Allah yardımcın olsun inşallah yer. Ah ah analık ne zormuş yasayınca anlıyor insan
Aniliko Sevdemm16 evet bana da öyle demişti oradan pay biçiyorum. Ya 12 saat yemediği oluyor uyuyorsa .ben çok üzülüyorum ama yok ittiriyor uykulu halde bile
cekoslavakporseleni Aniliko 6 aylıktı gece beslenmesini bıraktı, akşam en son ne yediyse onla uyur sabah 6.30da kalkardı, 10 saate kadar aç durduğunu bilirim, içim içimi yerdi ama napayım, ben gece beslemek istediğimde aşırı ağlayıp itiyordu.
Aniliko cekoslavakporseleni biz de bırakıyoruz büyük ihtimal de iste anne yüreği dayanamıyorum hala yedirmeye uğraşıyorum.ama olmuyor
cekoslavakporseleni Aniliko ben de kendimi çok zor ikna ettim gece beslenmesini bıraktığına çok uzun saatler aç kalıyordu, gece kendim kalkıp hep deniyordum ama sonuç hüsran aşırı ağlıyordu. Belki dönemseldir, siz biraz daha deneyin. Umarım bırakmamıştır.
Aniliko Deletedmom5284 hayır kilosu iyi ama en son 18.30 da yedi mama .sabaha kadar saat aralığı çok fazla o yüzden yedirmeye çalışıyorum ama yemiyor