Glbahar Merhaba hanımlar sağ gögsüm de dünden beri hafif ağrı var bugün bi kısmı kırmızı ve morumsu gibi 3 aylık oğlum var emziriyorum şişkinlikte yok neden böyle anlamadım orası sıcak
Neslihan-55 Glbahar annem bana hamileyken öyle olmuş nazar demişler okuyun isterseniz kendinizi başkası da okusun suya okuyup sürün göğsünüze genel cerrahi görsün isterseniz bide kist kitle de olabilir
Glbahar Neslihan-55 tamam çok teşekkür ederim annemde nazar dedi ilk başta inanamadım ne nazarı olabilir acaba diye
Neslihan-55 Glbahar mesela annem beni emzirken birisi görmüş ayy böyle sütüm olsaydı büssürü çocuk yapardım demiş maşallah falan da dememiş o günün akşamı annem göğsünün sancısına duramamis dokunamamış bile hafız sanırım bir kadın demiş bu kızda nazar var diye sonra geçmiş
Glbahar Ruya34 ama gögsümde bi sertlik hiç bir şey yok çocuğum sürekli emiyor bende elimle sağdım yumuşacık şuan
Tucix Glbahar süt kanallarından biri tıkanmış olabilir, illa çok büyük bi sertlik olması şart değil, ben çok mastit oldum, duşa girin, sıcak kompres yapın bol bol emzirin, geçmezse kesin genel cerrahiye gidin ateş yapar duramazsınız