Gamze8596 Kızlar mayıs başında antalya-belek nasıl olur ? Bebişle gitcez ama soğuk olur mu diye bi tedirgin oldum 😅 giden ya da orda yaşayan var mı? Hava nasıldır deniz nasıldır diye?
Wanderlust Gamze8596 covit oncesine kadar her mayisin ikinci haftasi giderdik hava cok sicak evet ama deniz tam isinmamis oluyor bebek icin mayis basi da bence bebege uygun olmaz ama denize sokmam derseniz cok guzel havasi yaz gibi ayni havuz daha sicak olabilir ama hijyen acisindan havuza sokar misiniz bilmem
visneli_turtam Gamze8596 ben Belekte yaşıyorum, hava mis gibi olur ,ama denize girmek için, özelikle bebek için soğuk gelebilir ,ama kapalı havuz falan oluyor otellerde
Gamze8596 Wanderlust havuza zaten sokmayacağım denizde sadece tepkisini merak ettiğim için 1-2 sefer sokcam özellikle dışarda sıcaktan bunalmasın ama üşümesinde diye böyle bir tarih düşündük. Umarım öyle olur
Wanderlust Gamze8596 hasta olur bence bebeginiz ne kadarlik bilmiyorum ama ben bile giremiyorum o tarihlerde disari cikinca esiyor bebek icin uygun degil haziran basini secin en erken imkaniniz varsa