Yerfistigininannesi Ya allah askina nasil balik kokuyo mu baliktan cok tiksindim ama videoda gordum hamileyim canim istiyo memlekettede restoranıni bulamıyorum balik seven ama tiksinen biri yiyebilir mi
Deletedmom_41 Yerfistigininannesi Gecenlerde de bu tarz post acildi altinda oneri aldim ben cesaret edemiyorum, iceriginde balik olmayanlar varmis öneri olursa yazin arkadaslarrr😁
Birceninannesi Yerfistigininannesi normalde bayılarak yediğim, hamileyken benim de ennn çok aşerdiğim ama doktorum yeme dediği için yiyemediğim cağğnımmm sushi😬 tadı herkese hitap etmeyebiliyo iyi yapan bi yerden yerseniz sevebilme ihtimaliniz çok yüksek
HonKiPonKiDoNiNo Yerfistigininannesi hamileler icin pismemis olani uygun degil canim, pismis olanlarindan deneyebilirsin yada vegan olanlardan.. Cok severim canim cekti simdi benimdeee 😋
dfn_2106 Yerfistigininannesi ben normalde balik sevmem ama sushi ye bayiliyorum.. soya soslu ve wasabili cok güzel oluyor.. california rolls‘u ve sake maki tavsiye ederim..
Yerfistigininannesi Deletedmom_41 ya anlamadım gitti balik yemiyorum adını bole soyleyince tuylerim urpertiyo sushi nerden çıktı 😁😅bide ben vanda nerden bulacam benimkide heves
Yerfistigininannesi Birceninannesi sanirim ben bi kebap yiyeyim vanda nerden bulacam zaten benimkide soru😢
Deletedmom_41 Yerfistigininannesi Off Van mi ne yaptin ya 😐 oralarda eve siparis yok mu iyice arastirirsan belki sans yagver gider.
Birceninannesi Yerfistigininannesi yaa kıyamam size😢 ben ankaradayım bozulmayacağını bilsem hemen alıp gönderirdim gerçekten. Benimki de laf yani o kadar övdüm bir de kusura bakmayın nolur
ranam Yerfistigininannesi canım canım icerik olarak balık yerine avakado, yumurta gibi şeylerler seçerek suşinde gayet güzel tüketebilir son
Deletedmom_41 SeninAnnenBirMelektiYavrm Bende ya 😁 eve siparis vermek yerine yerinde yemek istiyorum🙈
-Mimi- Yerfistigininannesi Hamilelikte önerilmiyor, pişmiş olanlardan tüketebilirsin. Ama bence çiğ ve ekstrem çeşitler leziz.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Deletedmom_41 siparişle gelmiyor benim yaşadığım yere uzak baya gidip yiycem mecbur ama gidemedim daha
Sleepwalker Yerfistigininannesi Okuyunca benim hamileligim aklima geldi tam bir hafta boyunca sushi aserdim ama doktorum onermedi yememi buldum da ben ona baktim o bana iki kokladim sonra eşim yedi çiğ oldugu icin sıkıntılı
Uzaybaby Yerfistigininannesi illa ciğ balık yemene gerek yok. Mesela ton balıklı yiyebilirsin zaten ciğ et ürünleri hamilelikte zehirlenme riski yüzünden çok tehlikeli. Ama ton balığı faydalı onu yiyebilirsin hiç koku yok. Yosuna sarılı pirinç ton balığı salatalık veya havuç oluyo içinde. Ben hamileyken nerdeyse her haftasonu yiyodum
Deletedmom_41 Uzaybaby Ton baligi civa icerdigi icin onerilmiyor diye biliyorum, ne gebelikte ne emzirirken🤔