MelinayAsel29 Z1414 siz kendiniz mi yapiyorsunuz? Evetse tarifini alabilir miyim? Annem yapmaya calismisti da olmadi .
MelinayAsel29 Kocamqn bir hic 21 aylik kizima ne vers3m yemio cok bunaldim 1 tatli kasigi bir biwey yedi au saate kadar desem yalanci olurum yeminle 😭😭😭
1Tubi MelinayAsel29 kan değerleri ve b12 düşükse yemez iştahı olmaz mutlaka baktırın değerleri düşükse yükseltilsin mutlaka sonra yiyecektir
Denizzz88 _Nehirim_ bende korkuyordum 8 aylıkken doktora gittiğimizde doktorumuz artık eline bişeyler ver çiğnemeyi öğrensin alışsın dedi sürekli başında bekliyordum büyük lokma ısırdığı zamanlar hemen elimle müdahale ediyordum sonra kendim de küçük küçük ağzına bölüp verdim şimdi alıştı maşallah yiyor kendisi ikiye bölüp öyle koyuyorum önüne ama hala gözüm üzerinde tabi
twinshomedesing Sabah 9 da kalkıyoruz; Kahvaltı: 1 muz, 2 çorba kaşığı labne, 2 çorba kaşığı ev yapımı yoğurt, cicibebe, az süt, pekmez mama yapıyorum. Öğle; Bir kase dolusu tarhana çorbası İkindi ; Muzlu muhallebi Akşam; Mama içip 8:30 da yatıyor😇😇
Dorukkusunannesi Elfelif 17 aylığız toplasan 1 öğün anca yiyordur emiyor bizimkide aşırı iştahsız meme düşkünü
Elfelif Dorukkusunannesi inşallah zamanla düzelir sağlıklı beslenirler bende üzülüyorum ama çokta zorlamak istemiyorum
Dorukkusunannesi incitanemmm valla aynı durumdayız bizimki hem süt hem yumurta alerjisi var çok iştahsız zeytin patates yemekten oda bıktı pankek de sevmiyor makarna bile yemek istemiyor artık emiyor sadece nerdeyse
Deletedmom_16 _Nehirim_ avokadoyu da eklemenizi tavsiye ederim sabah öğününe. Çok çok faydalı bebekler çocuklar için
Moonlightttt Elfelif teşekkür ederim ☺️ bir iki kere muz bir iki kez de havuç denedim boguluyordu o yüzden çatalla ezmeden bir daha vermedim. Vereyim ben de alışır bir şekilde
Elfelif Moonlightttt alışır inşallah küçükken alışması daha kolay olur bende korkuyordum çok tedirgin olduğum zamanlar oldu ama bebişler yutamayacağını anlayınca aslında çıkarıyorlar tabiki yinede çok dikkatli olmamız lazım. Muz avokado gibi yumuşak şeylerle deneyebilirsiniz 🌸
bukaga _Nehirim_ 11 aylık sabah: anne sütü , lor , pekmez , yumurta sarısı , ceviz , tahıl , avakado , bazen muz bazen bisküvi parcaları öğlen : kıymalı sebze corbası ilik kemik akşam : yogurt / meyve aralarda anne sütü
_Nehirim_ bukaga tam benim gibi öğün araları😍ben de tam bu şekilde veriyorum demekki doğru yoldayım 😂
Eylulatar luciferrr benim kizimda 5 aylik doymuyor gibi acaba bebişinize neler verdiniz 5 aylıkken bende baslasam mı diyorum
Sena_nur_1 Benim kızım 1 yaş 3 aylık doğru düzgün bişy yemiyor verdiğim gibi kusuyor çok zayıfladı anne sütü de vermiyorum normal süt veriyorum erken hamile kaldığım için kızımı sütten kesmek zorunda kaldım oğlumda yarın 40 günlük olck sizce ne yapsam iştahı açılır önceden baya yerdi şimdi hiç bişy yemiyor bebekten de çok kızıyor 😒
Aslbrc Merhaba kızım 13 aylık her öğünde 2,3 kaşıktan sonra yemiyor meme düşkünü ama sanki sütümde yetmiyor gbi gece çok uyanıyor sizinde bebişler öyle miydi
_Nehirim_ AslanannesiAyse havuç soğan sarımsak ve bir avuç simit bulgur 🥰bunlar suda pişicek sonra blenderdan geçirdikten sonra biraz maydanoz birazda labne kreması tad vermesi için 😍afiyet olsun 😍kesin sever