Ummuscetinkaya _Nehirim_ açıkçası ben 1 yaşından sonra adam akıllı üç ana öğün 3 ara öğün şeklinde ilerledim. Belli zaman sonra rayına oturuyor. Mesela o gün akşam yemeğinden sonra patlamış mısır yedi sonra muz yedi değişiyor sürekli
_Nehirim_ Danlacann üst te tarifi yazdım labne de sütaş olanın kini kullanıyorum. Aşırı tavsiye ederim yapın yaptırın 😘
OncedenGurme _Nehirim_ kendi kendine yemiyor ki 🤦🏻♀️ Kaşıkla ya da çatalla birkaç kaşık alıp oyuna çeviriyor. O oyun oynarken ben yediriyorum çaktırmadan
S-oy _Nehirim_ oğlum 14 aylık öncelikle belirteyim yaşı dolmamış annelere fazla gelebilir çünkü sabah kahvaltısı 1 tam haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi ve ceviz 1 dilim tahıllı ekmek içi uyanınca da öğlen yemeği olarak bugün tarhana çorbası yanında 3 adet köfte vericem oyun oynarken de elma veririm eline akşam da daha yemeği düşünmedim doğrusu ama ya balık yaparım ya da eşim kavurma istiyor onu yaparım artık büyüdüğü için biz ne yersek verebiliyorum o da yiyor tuzu soranlar olur tuz da koymuyorum ya da et balık gibi ürünlere çok az koyuyorum biz kendi tabağımızda ekliyoruz 🤗
Zeytinveannesi S-oy elmayı çiğneyebiliyor mu ben korkuyorum 14 aylık benim oğlum da boğazında kalacak gibi sanıyorum hep
PelinByrktr _Nehirim_ Sabah avokado, Tarhanalı omlet, peynir Ara öğün her zaman vermiyorum ama bugün tarçınlı muz püresi Ana öğün ise İlikli Kemik suyunda pişmiş sebze çorbası ve yoğurt 7 aylık oğlum 💙
Doga12_ PelinByrktr omlet nasıl yiyebiliyor mu ben de denemek istiyorumda dişi olmadığı için henüz korkuyorum
yasacmalamalo PelinByrktr aynıyız biz iştahsızız ya püre seklinde tadımlarımızda oluo az yıyo bazen yemıo ıkı oğün yapıoz aksam yogurt gundz kahvaltı yapıoz yumurta lor pekmez karıstırıom bazen meyve aksam verıoz
Buuseg _Nehirim_ sabah :yumurta sarısı, Lor peyniri, balkabağı bazen muz, pekmez, bebe bisküvisi Ara öğün meyve püresi Aksam : erişteli çorba (değişiyor) bugun pancarı çorba yapacağım inş 😁 9 ay 6 günlük 🌺
bebishmom _Nehirim_ 10. Ayımıza yarın gireceğiz Kahvaltı : kıymalı Yumurta, lor, domates, cevizli cennet hurması Ara öğün : Tarhanalı bulgur köftesi, yoğurt Akşam : ilik sulu mor havuç çorbası
Eslemesra bebishmom yanlıs anlamazsanız emin olmadıgım bı konuyu sormak istiyorum domates bıldıgım kadarıyla alerjik 1 yasından once vermeyım dıyo doktorlar. Bende vermek ıstiyorum ama cesaret edemiyorum bı sıkıntı oldu mu hıc döküntü vs
Mavisanasi _Nehirim_ 10 aylık Sabah yumurta sarisi,labne,ve salatalik yedi Öğlen kereviz corbasi yaptm Aksama hala kararsizim sanırım kofte yaocam varsa köfte tarifiniz alirim
Deletedmom5455451 _Nehirim_ cevizi nasıl veriyorsunuz 8 aylık bebeğe benimki 1 yaşında daha hiç vermedim
Nejlavrl Deletedmom5455451 vallahi bende siradan okurken ayni seyi düşündüm herkes ayri ayri hazırlıyor kimsede biz ne yiyorsak oda onu yiyor dememis 😄cok zor değilmi boyle ya ben eve aksama kendimize yapacağım yemeği zor yetiştiriyorum oğlumla ilgilenmekten insanlar nasil ayri ayri menüyü yetistiriyor vallahi bordo bereli bu anneler🤣
Dilaraata _Nehirim_ bebeğim 1 yaşında Sabah 1 tam haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı labne peynir 1 çay kaşığı pekmez yarım kasede tarhana çorbası içine ekmek içi de koyarım Öğlen yemeği kıymalı kabak yemeği Ara öğün cennet meyvesi muz ve ceviz Sonra isterse bazen yoğurt Akşam yemeği daha belli değil😁 Ha bide gece uykusundan önce kaşık mama veriyorum ben daha rahat uyuyor artık sütüm yetmiyor çünkü🙈
Elfelif Maşallah herkese 🧿 benim oğlumda 18 aylık hiç bir zaman 3 öğün yemedi çoğu kişi ekranla yediriyor acaba öyle mi yapıyorsunuz yoksa kendisimi yiyor merak ettim ve 3 öğün yemek yiyenler çocuğunuz emiyor mu bizimki emiyor acaba o yüzden mi az yiyor.
egemoms2 Elfelif benim beebgimde öyle kesinlikle 3 öğün yemiyor ara öğünde Deniz sadece anne sütü verebiliyorum. Hoş ana ogundede nane sütü istiyor. Çok zorlanıyorum tam 1 yaşında
Dorukkusunannesi Elfelif 17 aylığız toplasan 1 öğün anca yiyordur emiyor bizimkide aşırı iştahsız meme düşkünü
Moonlightttt Aklimdasin masallaahh bir şey soracağım hiç asitli diye tattirmadim pişik oldu mu ilk denemede portakal i falan acaba
Moonlightttt Aklimdasin emiyor mu acaba veya mama ile besleniyorsa onlarda azalma oldu mu? yanlış anlamayın sakın benim bebeğim ana öğün pek yemiyor ama meyve bisküvi gibi şeyler versem yer, ben de sütü az almasın diye az veriyorum.eger ama süt/mama eskisi gibi almaya devam ediyor ise ben de vereyim