fairytaleofthestars Elleri genellikle yumruk şeklinde sizde de durumlar böyle mi?Boynunu hala tam olarak tutamıyor tutuyor ama arada titreme sallanma oluyor, sizler ne durumdasınız?
deniz-95 fairytaleofthestars ellerini emmiyor mu ya da oyuncakla oynamıyor mu oyun halısında vs. Elinde bişey kavrıyor mu?
Miniis_anne2 fairytaleofthestars benimki asla elini açmaz boynunu da tutunca sadece bikac saniye sonra solan gül gibi düşüyor ama korkmayın normal şeyler bunlar daha buyumediler
fairytaleofthestars deniz-95 ellerine ben tutturursam tutuyor oyuncağı ama emerken falan yakamdan tutabiliyor kolaylıkla😇
Oykunil deniz-95 benimkide elini emiyo salya geliyo diyorum dış mi cikcak 3. Ay çok erken dimi bu normal mi el emmek
fairytaleofthestars Zeynep_2022 boynunun arada titremesi mi açlıktanmış? Aaa ilk defa duyuyorum ve şaşırdım
fairytaleofthestars deniz-95 bir şey istediğimden değil, aynı durumlarda mı 3 aylık bebişlerimiz merak ettim🙂
Zeynep_2022 fairytaleofthestars boynu değil bebeğin kendinin titremesi, aç kaldığı zaman şekeri düşermiş ve titrermiş
deniz-95 fairytaleofthestars iyi barimmm 😊😊 benimkinin de eli sürekli ağzında çup çup sesler çıkarıyor. Oyun halısını çok seviyor oyuncaklarıyla oynuyor. Değişik sesler çıkarmaya başladı sanırım kendini hatırlatıyor. Takılıyor işte öyle 😊😊