mervehilal 2 ay 12 günlük bebegim memeyi görünce aglıyor neden acaba, sadece anne sütü alıyor ve dün aşı oldu😔😔
Aryaa01 mervehilal bende de 4. Ayda olmustu uyku arasinda süt veriyordum zamanla gecti pes etmeyin icicektir biberon vermeyin yeter
mervehilal Yaseminozklc Akıtıyorum baktım tüyde yok bugün de hiç uyumadı kayınvalideme gece uyudu dedim aşıdan sonra valla bebeklerin uyudugunu kimseye söylememek gerekiyormuş.😔😔
Rabia4646 mervehilal kucağımda zorla pispislayarsk veriyorum. Mama vermiyordum. 10 gündür kaka yapmıyor doymuyordur dediler mama verdim biraz hala devam red olayi
Krbkrpt-44 mervehilal neden söylememek gerekiyor acaba merak ettim. Bende kaynanam uyuyomu demişti bende uyuyo dedim o günden beri bebek sık uyanmaya başladı uyıymuyo fazla
mervehilal Krbkrpt-44 bebeklere hemen nazar deger çnkü dün komşunun yanında emzirdim bugun hiç emmedi beni düşünün bebeklerimiz hakkndaki herşeyi anlatmamak gerekiyor bu yüzden. Ablam beni çok uyarıyordu bu konuda da haklıymış .
Krbkrpt-44 mervehilal evet haklısın kesinlikle ben kırkımı kaynanamda geçti mesela bebeğim çok emerdi emmemezlik yapmazdı hiç emiyo emiyo dediler. Eltim bi yandan diıodu benimki böyle emmedi herkes bişey söyledi çocuk reddetmeye başladı o günden beri zar zor emiyor hiç istekli değil.
mervehilal Krbkrpt-44 sizde bir daha yanlarında emzirmeyinn hayır ya neyde gözleri varsa minicik bebegin rızkında valla sinir oluyorum şöyle insanlara emmediyse emmedi her bebek aynı değil
Krbkrpt-44 mervehilal dediğin gibi küçücük şey yani neyini kıskanıplar nefis işte mübarek Kandil günü Allah nefsi nazarı olanlara fırsat vermesin Allah esirgesin bütün çocukları bebekleri ..
mervehilal Rabia4646 ben mama da vermiyorum kii direnebildigim kadar direniyorum özellikle bugun kendisini mahfetti çok zor bir gündü..😔😔