balyanakannesiiiii Kızlar ya sabah uyandıgımda sol kulagımda sanki bişeyler varmış gibiydi geçer dedm ama geçmedi hala sol kulagım hiç duymuyor uğultu var resmen başına gelen var mı napsam acile mi gitsem geçer mi yoksa 🤭
Fun balyanakannesiiiii orta kulak iltihabı olduğunda başlangıç böyle yaşamıştım umarım sizin öyle değildir. Şişme vs var mı hissediyo musunuz
luciferrr balyanakannesiiiii zeytinyağını hafifce ısıt tıkanan kulağa kulak çöpü yardımıyla sür tıkanan kulak havada kalacak şekilde uzan Bi 5 dk beklet rahatlatır inşallah
balyanakannesiiiii Fun şişme dışta mı canım yok şişme ağrı vs. yok sanki kulağım kir dolu gibi ama görünürde bişeyde yok 🤭
Fun balyanakannesiiiii yarın daha da rahatsız ederse bi kulak burun boğaza git kamerayla baktıkları için ne olduğu net çıkıyo acil çok alakasız yani ☺️😀
luciferrr balyanakannesiiiii duş aldığın için kulağına su kaçmıştr kir geriye gitmiştir büyük ihtimalle
balyanakannesiiiii luciferrr hemen deniycem canım çok sağol inşallah işe yarar duymamak çok kötüymüş ya 🤭🥰
luciferrr balyanakannesiiiii büyük ihtimalle işe yarar ben bazen duş aldıktan sonra zeytinyağıyla temizliyorum daha güzel temizleniyor