unkurabiyesii Aliaslan1 ben cybexle besafe arasında kalmıştım ama besafe biraz daha yüksek diye tercih ettim. Aşağıda bir hanımefendi yazmış cam patlar vs diye evet onu bende araştırdım bu sebeple kararsız kalmıştım. Besafe alma sebebim benim kızım asla arabada durmuyordu çığlık kıyamettik . Dedim etrafı rahat görürse durur belki diye. Şuan maşallah gıkı çıkmadan gidiyo iyiki almışım dedim. Ayrıca okadar da yüksek değil ve kenarları sarıyor tabiki. En güvenli koltuklardan biri besafe de .
Pikabu Ben kullanıyorum. 360 dönen modeli bizdeki memnunum ama besafe e göre daha alçak. Yani yüksek olsun isterdim
minderbob Aliaslan1 dışarıyı izlememesi daha iyi. Herhangi bi çarpma anında ilk patlayan camlar oluyor. Çocuğun yüzü paramparça olmaması için Cybex koltuklar çocukların kafasını gömecek kadar derin oluyor. Çocuklar çapraz açıdan dışarıyı görebiliyor. Alçak olma nedeni de bazalı koltuklar kaza anından bazadan ayrılabiliyor. Bu nedenle izofixi kendinden olan koltuklar üretiyorlar. Güvenlik testlerini en iyi deceyle geçme sebepleri bunlar.
Aliaslan1 minderbob hımm çok mantıklı bilgilendirme için çok teşekkür ederim çok yabancı olduğum bir konu o yüzden her bilgi kıymetli. Siz cybex mi kullanıyorsunuz
minderbob Aliaslan1 rica ederim evt yeni aldım ben de. Çok uzun araştırmalar yaptım. Adac testi ,utka testi, ecr04, ecr044 ne anlama geliyor tek tek öğrendim beğendiğim markaların test sonuçlarına baktım içime en çok sinen Cybex oldu.
Aliaslan1 unkurabiyesii ben de ikisi arasında kaldım ama tam farkları neler anlayamamıştım o yüzden kullanıcı yorumlarını merak ettim.
Aliaslan1 minderbob ay evet günlerdir testleri okuyorum farklarını vs gerçekten zor işmiş öyle rastgele alınacak bişey de değil güvenlik sonuçta
minderbob tgba-22 resim atamıyorum şuanda araçta takılı. Ama netten bakabilirsiniz pallas G modeli. Kendinden kemerli olan.
unkurabiyesii Aliaslan1 ben besafe i öneririm izi turn aldık biz konforu güvenliği her şeyiyle iyiki dedim.